Lada Turbo - Málo peněz, hodně muziky?
Moderátor: Moderátoři
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Na ty LED blinkry kaslu, akorat sem si obednal mlinke do prednich parkovacek, protoze tam je malo mista v parabole
Dnes jsem konecne namontoval ocekavane naporove sani, ouuu no mam z toho radost. Dnes jsem to projizdel, zaparkoval jsem pak doma, otevru kapotu, sahnu na muj "extraspeslturbo" nastavec ze skodovky na karburatoru a smeju se, je docela studeny Takze to funguje
Dnes jsem konecne namontoval ocekavane naporove sani, ouuu no mam z toho radost. Dnes jsem to projizdel, zaparkoval jsem pak doma, otevru kapotu, sahnu na muj "extraspeslturbo" nastavec ze skodovky na karburatoru a smeju se, je docela studeny Takze to funguje
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
ted jste me rozesmali ..... no je tam sportovni filtr, pro informaci ta roura s hadici stala 1600kc, tak asi nebude prazdna roura prikladam foto......
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
tyjo no mam z toho ale hodne dobry pocit, je to fakt zivejsi, prakticky ma ten motor neustale jen studeny vzduch, takze parada. No v sobotu na sprinty (za prizniveho pocasi) a tam se uvidi co to dela no
Jo jinak (Ivo se ted bude smat ) nedavno mi zacala svitit nejaka kontrolka, na otackomeru uprostred. Sviti jen tak lehce, mysleli jsme ze by to mohlo byt dobijeni ale dobiji to neco pres 14V tak asi dobre. Ted vecer sem nateseny sedl do auta, otocim klickem a nic, jako by nesel do starteru vubec proud. V poloze kdy zapnu zapalovani vzdy sviti kontrolka mazani, ta ovsem nesvitila, misto toho mi zarila do oci ta zahadna kontrolka co je na otackomeru a starter nereagoval. Na 10ty pokus se z niceho nic vse vratilo do normalu a odjel sem.
Rikal jsem, neni tam skoro zadna elektronika a i presto se to dokaze zblaznit, no to me po*er
Jo jinak (Ivo se ted bude smat ) nedavno mi zacala svitit nejaka kontrolka, na otackomeru uprostred. Sviti jen tak lehce, mysleli jsme ze by to mohlo byt dobijeni ale dobiji to neco pres 14V tak asi dobre. Ted vecer sem nateseny sedl do auta, otocim klickem a nic, jako by nesel do starteru vubec proud. V poloze kdy zapnu zapalovani vzdy sviti kontrolka mazani, ta ovsem nesvitila, misto toho mi zarila do oci ta zahadna kontrolka co je na otackomeru a starter nereagoval. Na 10ty pokus se z niceho nic vse vratilo do normalu a odjel sem.
Rikal jsem, neni tam skoro zadna elektronika a i presto se to dokaze zblaznit, no to me po*er
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
vrtulku nemam uz vic nez rok ... nebo ted to bude rok, abych nekecalPája píše:PS: Kams dal turbo vrtulku?
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
-
- Kontaktovat uživatele:
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
zbytecny bordel v motorovem prostoruLittle Red Riding Hood píše:Atex, to je škoda.. za ty penize bych to aspon ozil kufru.. proč to ještě nenasadiš tu vrtulku??..
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Heh, a ty víš, co to je? Protože já neŽigul01 píše:tak to je mrtě
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Svata pravda, proc ja se vlastne seru s tema svodama pro turbinu? Vyhodim ju pryc jako ty... A navic to vazi buhvi kolik kilo, zere olej a zahriva vzduch do motoru.Atex píše:zbytecny bordel v motorovem prostoru
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam za sebou sprintersky den, ale spokojen nejsem... Cas rovnych 12s, ale tak kamos s tim Williamsem mel 11,6s tak to nebyla az takova hruza. Vlastne ono stezovali si vsichni ze zase meli tu trat o neco delsi, nevim jestli 220m nebo 240, ale pod 11s to daly fakt jen zavodaky. Prvni sprint s nejakym Unem, vubec netusim co tam mel za motor ale jelo m to pekelne, upozornuju, turbo to nemelo. Dalsi vec, nemel tam ani sedacky, jen jednu ridicovu, jinak hola kastle, tak to auto mohlo mit tak 600kg . Na druhem s Filckou 1.6 taky total vybrakovanou, dost dobre mu to tahalo.
Po ceste zpet dost drsne rally, sem se nahanel s kamosem co ma tu 205ku s motorem Mi-16, jako mazeeeec, sam mi rikal ze v nekterych pravouhlych sem byl malinko rychlejsi, tak rychle sem snad jeste nejel. Jeli jsme cestou kde se casto jezdi beskydska rally, takze paradni cesta, same zatacky.
Po dnesnim dnu jsem neco zjistil, pracovni otacky motoru 5000-7000! Jako tech 7000 sem az tak nehrotil, ale jinak sem radil kolem tech 6500 na kazdem kvaltu a parada, je to o necem jinem. Mensi ukazka:
http://www.youtube.com/watch?v=jWnJCb8kya4
Po ceste zpet dost drsne rally, sem se nahanel s kamosem co ma tu 205ku s motorem Mi-16, jako mazeeeec, sam mi rikal ze v nekterych pravouhlych sem byl malinko rychlejsi, tak rychle sem snad jeste nejel. Jeli jsme cestou kde se casto jezdi beskydska rally, takze paradni cesta, same zatacky.
Po dnesnim dnu jsem neco zjistil, pracovni otacky motoru 5000-7000! Jako tech 7000 sem az tak nehrotil, ale jinak sem radil kolem tech 6500 na kazdem kvaltu a parada, je to o necem jinem. Mensi ukazka:
http://www.youtube.com/watch?v=jWnJCb8kya4
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn