to som zrovna nemyslel dodo kolesa ma i majo a su okAtex píše:ty to dobre znas ne cmelo, dodo-tuning, kolačmelák píše:lada o je prave o tom folklore ze neco kupis ale doma dorobis neco ako DoDo... dodelej doma
Moja 2106 "topshop za kolajami tunynk"
Moderátor: Moderátoři
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
čmelák píše:to som zrovna nemyslel dodo kolesa ma i majo a su okAtex píše:ty to dobre znas ne cmelo, dodo-tuning, kolačmelák píše:lada o je prave o tom folklore ze neco kupis ale doma dorobis neco ako DoDo... dodelej doma
vsak nic nerikam, jen ze ty kola byly skutecne "DoDo"
Naposledy upravil(a) Atex dne stř led 07, 2009 19:59, celkem upraveno 1 x.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
- Lada Rider
tak dnes som bol na prepise a ako to uz na policii chodi zas to bola komedia. dosiel som rano tam po ziadost a pytam sa policajta ze ci mi mozu opravit chybu co spravili na policii v Novom Meste, ze dali do VINka miesto 2106 2101, tak mi vravi ze ich chybu nemoze opravit a ze mam ist do NM. ta som si pomyslel, ze jebem ta a siel som spokojny na obliadku, policajt dosiel a kuka ze vy tam mate ine cislo, ale tak co budeme a pripisal k podpisu aj spravne cislo kasne. potom som siel pekne do kanclu a ked ma zbadal ze idem na rad tak toho polisa co ma rano vyhodil poslal prec a pekne si ma zavolal a aj mi to dokonca opravil bez problemov. boze uz by mal niekto konecne spravit satyricku divadelnu hru na styl kocurkova o policajnom zbore slovenskej republiky
СЕКТОР ГАЗА парты
- Lada Rider
tak chcel som si kupit taketo paradne chromy na inzerat z madarska, tak som madarovi napisal anglicky mail kedze tu ich hatlaninu neovladam. ani mi neodpisal a do inzeratu doplnil "shipping only in hungary to localize" co je uplne nenapadne ked je zvysok inzeratu madarsky... no kokot madarsky
СЕКТОР ГАЗА парты
- Lada Rider
tak dnes sme sa s otcom kus realizovali a odlahcili sme trosku zotrvak, este pojde na vyvazenie a nasledne na auto,
kuk: http://cleverlm.rajce.idnes.cz/zotrvak/
kuk: http://cleverlm.rajce.idnes.cz/zotrvak/
СЕКТОР ГАЗА парты
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze tu nebude parada, to bude spis boletčmelák píše:to bude parada ked pri 7tisicoch vyleti cez prevodovku a tunel smerom k pedalom
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
- Lada Rider