![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moja 2106 "topshop za kolajami tunynk"
Moderátor: Moderátoři
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
čmelák píše:to som zrovna nemyslelAtex píše:ty to dobre znas ne cmelo, dodo-tuning, kolačmelák píše:lada o je prave o tom folklore ze neco kupis ale doma dorobis neco ako DoDo... dodelej domadodo kolesa ma i majo a su ok
vsak nic nerikam, jen ze ty kola byly skutecne "DoDo"
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Naposledy upravil(a) Atex dne stř led 07, 2009 19:59, celkem upraveno 1 x.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
- Lada Rider
tak dnes som bol na prepise a ako to uz na policii chodi zas to bola komedia. dosiel som rano tam po ziadost a pytam sa policajta ze ci mi mozu opravit chybu co spravili na policii v Novom Meste, ze dali do VINka miesto 2106 2101, tak mi vravi ze ich chybu nemoze opravit a ze mam ist do NM. ta som si pomyslel, ze jebem ta a siel som spokojny na obliadku, policajt dosiel a kuka ze vy tam mate ine cislo, ale tak co budeme a pripisal k podpisu aj spravne cislo kasne. potom som siel pekne do kanclu a ked ma zbadal ze idem na rad tak toho polisa co ma rano vyhodil poslal prec a pekne si ma zavolal a aj mi to dokonca opravil bez problemov.
boze uz by mal niekto konecne spravit satyricku divadelnu hru na styl kocurkova o policajnom zbore slovenskej republiky ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
СЕКТОР ГАЗА парты
- Lada Rider
tak chcel som si kupit taketo paradne chromy na inzerat z madarska, tak som madarovi napisal anglicky mail kedze tu ich hatlaninu neovladam. ani mi neodpisal a do inzeratu doplnil "shipping only in hungary to localize" co je uplne nenapadne ked je zvysok inzeratu madarsky... no kokot madarsky ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
СЕКТОР ГАЗА парты
- Lada Rider
tak dnes sme sa s otcom kus realizovali a odlahcili sme trosku zotrvak, este pojde na vyvazenie a nasledne na auto,
kuk: http://cleverlm.rajce.idnes.cz/zotrvak/
kuk: http://cleverlm.rajce.idnes.cz/zotrvak/
СЕКТОР ГАЗА парты
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze tu nebude parada, to bude spis boletčmelák píše:to bude parada ked pri 7tisicoch vyleti cez prevodovku a tunel smerom k pedalom
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Buková drift challenge team
- Lada Rider