Nechci sejčkovat, ale začínám mít trochu pocit, že tohle začíná být předvěst sypajícího se kusu. A přitom to auto vypadalo tak pěkně. Rád bych se mýlil, ovšem v případě lady nebejvá nic tak jednoduchý, jak vypadá. ..

Moderátor: Moderátoři
Tak tak. Já myslím, že Radek vychytá prvotní mouchy, které předchozí majitel neřešil a následně bude spokojenradek mb píše:Tak nesýčkuj. Jako bylo mi jasné, že spolehlivost zřejmě nebude tak vysoká jako u Oktávky. Lada nadšenectví mi zatemnilo mysl. Snad se to obrátí k lepšímu. Mám doma svěcenou vodu, zkusím pomoc "shůry".
Při práci zebou ruce a dost možná zamrzne i ta svěcená voda a bude čekat do jara .valda1971 píše:Tak tak. Já myslím, že Radek vychytá prvotní mouchy, které předchozí majitel neřešil a následně bude spokojenradek mb píše:Tak nesýčkuj. Jako bylo mi jasné, že spolehlivost zřejmě nebude tak vysoká jako u Oktávky. Lada nadšenectví mi zatemnilo mysl. Snad se to obrátí k lepšímu. Mám doma svěcenou vodu, zkusím pomoc "shůry".
. Je blbý, že je to v zimě, kdy při prázi zebou ruce
Pokud si ho odpojil/pripojil a jede to, pak prover konektor k cidlu. Prostriknout kontoxem, mozna napruzit.radek mb píše:Hm, tak jsem čidlo odpojil, dýchl na něj, zapojil a zdá se, že funguje. Jestli mi něco opravdu "chybělo", tak tento samoopravovací mód. Stejně si myslím, že to čidlo bude třeba vyměnit.
ani to, ze teplota zacala lezt pres 95 stupnu?Cory píše:No, nemyslim si, ze by to malo byt termostatom