normalne som sa iba opytal ohladom tej vystuhyMyso píše:takisto sa nedoporucuje davat si do auta repraky a radio, lebo to zvysuje hmotnost a zatazuje altik,cim stupa spotreba
Hudba
Moderátor: Moderátoři
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
NATURAL!
-
- Kontaktovat uživatele:
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
a ako mate namontovane predne repraky v 05 ?
Lada 2105
NATURAL!
NATURAL!
No když je tady taková hezká debata tak se pochlubím taky
Já mám vzadu tady tyhle broučky a plech pod nima nemám prořízle , ve předu mám jenom obyčejný výšky aby trochu dotvářeli že to hraje i ze předu.

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: No když je tady taková hezká debata tak se pochlubím tak
Jak je možné že si ten otvor nemusel zväčšovať??hunt01 píše:Já mám vzadu tady tyhle broučky a plech pod nima nemám prořízlej.

No mám to udělaný v ozvučnici z dřevotřísky místo původního plastu co tam byl na parádu a jemiso2087 píše:Jak je možné že si ten otvor nemusel zväčšovať??hunt01 píše:Já mám vzadu tady tyhle broučky a plech pod nima nemám prořízlej.To máš tak malé magnety na tých reprákoch, alebo čo? Ja som tam dával len 100 mm repro a dieru som musel zväčšiť o nejaké 2cm po celom jej obvode, inak by som ich tam nenacpal.
to zdvyhlý asi tak že mezi plechem a cívkou je mezera asi 2-3cm. přesně sou to tyto repro http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... LA_B3.65.3 takže zas tolik hloubku nepotřebují
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha jasne, v ozvučnici. To som si nevšimolhunt01 píše:No mám to udělaný v ozvučnici z dřevotřísky místo původního plastu co tam byl na parádu a je to zdvyhlý asi tak že mezi plechem a cívkou je mezera asi 2-3cm. přesně sou to tyto repro http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... LA_B3.65.3 takže zas tolik hloubku nepotřebují

- Matej
- Kontaktovat uživatele:
Takže mam Subwoofer už dlhšiu dobu no ale až teraz som sa rozhodol spravit niečo s tymi drnčiacimi plechamy
počul som že stči tad do kufra ipa je to pravda ako to mate riešene vy?

-
- Kontaktovat uživatele:
Matej, když chceš kvalitni hudbu musíš vytlumit cele auto a to stojí vela peněz... ja ted zatim postupuju tak (mam auto rozdělané do posledního šroubku) že každou spáru v které by mohli vznikat vybrace a nějakej pazvuk částečně zamáznu nějakým bordelem co mam po ruce, třeba silikonem.. to je myslím takovej základ.. jakmile tam máš dva plechy které drnčí o sebe, mužeš s tim hrát jak chceš a nikdy to nevyladíš..
jak mluvíš o těch ipa plátcích, hej to se prodáva v hifi obchodech (možná by stačila aj ta co se dává na třechy), ale nevyhodou je její váha... ta co je k prodeji v hifi obchodech se u nás dá koupit asi ta po 100 za kus... což taky není nejlevnější..
no ale proč ti tu píšu, kamarád co prodáva v hifi šopu mi poradli ad si rači koupím ten antivibrační tmel, ve výsledku to vyjde cenově levněji a funkčně prý stejně... ozkoušene to však nemam..
jak mluvíš o těch ipa plátcích, hej to se prodáva v hifi obchodech (možná by stačila aj ta co se dává na třechy), ale nevyhodou je její váha... ta co je k prodeji v hifi obchodech se u nás dá koupit asi ta po 100 za kus... což taky není nejlevnější..
no ale proč ti tu píšu, kamarád co prodáva v hifi šopu mi poradli ad si rači koupím ten antivibrační tmel, ve výsledku to vyjde cenově levněji a funkčně prý stejně... ozkoušene to však nemam..
já mám vzadu pár 180wattů magnat na dřevotřískové desce, pod kterou je zmáčknutej 5 cm molitan-ten vlnitej deska je přišroubovaná asi 10-ti šrouby do karoserie a na desce ještě tech. koberec černé barvy na měm pak repro a když to vohulim slyším jen muziku -žádný pazvuky-fotky jsou v sekci hranatá řada-rosťova 2105
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....