normalne som sa iba opytal ohladom tej vystuhyMyso píše:takisto sa nedoporucuje davat si do auta repraky a radio, lebo to zvysuje hmotnost a zatazuje altik,cim stupa spotreba
Hudba
Moderátor: Moderátoři
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
NATURAL!
-
- Kontaktovat uživatele:
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
a ako mate namontovane predne repraky v 05 ?
Lada 2105
NATURAL!
NATURAL!
No když je tady taková hezká debata tak se pochlubím taky
Já mám vzadu tady tyhle broučky a plech pod nima nemám prořízle , ve předu mám jenom obyčejný výšky aby trochu dotvářeli že to hraje i ze předu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: No když je tady taková hezká debata tak se pochlubím tak
Jak je možné že si ten otvor nemusel zväčšovať?? To máš tak malé magnety na tých reprákoch, alebo čo? Ja som tam dával len 100 mm repro a dieru som musel zväčšiť o nejaké 2cm po celom jej obvode, inak by som ich tam nenacpal.hunt01 píše:Já mám vzadu tady tyhle broučky a plech pod nima nemám prořízlej.
No mám to udělaný v ozvučnici z dřevotřísky místo původního plastu co tam byl na parádu a jemiso2087 píše:Jak je možné že si ten otvor nemusel zväčšovať?? To máš tak malé magnety na tých reprákoch, alebo čo? Ja som tam dával len 100 mm repro a dieru som musel zväčšiť o nejaké 2cm po celom jej obvode, inak by som ich tam nenacpal.hunt01 píše:Já mám vzadu tady tyhle broučky a plech pod nima nemám prořízlej.
to zdvyhlý asi tak že mezi plechem a cívkou je mezera asi 2-3cm. přesně sou to tyto repro http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... LA_B3.65.3 takže zas tolik hloubku nepotřebují
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha jasne, v ozvučnici. To som si nevšimolhunt01 píše:No mám to udělaný v ozvučnici z dřevotřísky místo původního plastu co tam byl na parádu a je to zdvyhlý asi tak že mezi plechem a cívkou je mezera asi 2-3cm. přesně sou to tyto repro http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... LA_B3.65.3 takže zas tolik hloubku nepotřebují
- Matej
- Kontaktovat uživatele:
Takže mam Subwoofer už dlhšiu dobu no ale až teraz som sa rozhodol spravit niečo s tymi drnčiacimi plechamy počul som že stči tad do kufra ipa je to pravda ako to mate riešene vy?
-
- Kontaktovat uživatele:
Matej, když chceš kvalitni hudbu musíš vytlumit cele auto a to stojí vela peněz... ja ted zatim postupuju tak (mam auto rozdělané do posledního šroubku) že každou spáru v které by mohli vznikat vybrace a nějakej pazvuk částečně zamáznu nějakým bordelem co mam po ruce, třeba silikonem.. to je myslím takovej základ.. jakmile tam máš dva plechy které drnčí o sebe, mužeš s tim hrát jak chceš a nikdy to nevyladíš..
jak mluvíš o těch ipa plátcích, hej to se prodáva v hifi obchodech (možná by stačila aj ta co se dává na třechy), ale nevyhodou je její váha... ta co je k prodeji v hifi obchodech se u nás dá koupit asi ta po 100 za kus... což taky není nejlevnější..
no ale proč ti tu píšu, kamarád co prodáva v hifi šopu mi poradli ad si rači koupím ten antivibrační tmel, ve výsledku to vyjde cenově levněji a funkčně prý stejně... ozkoušene to však nemam..
jak mluvíš o těch ipa plátcích, hej to se prodáva v hifi obchodech (možná by stačila aj ta co se dává na třechy), ale nevyhodou je její váha... ta co je k prodeji v hifi obchodech se u nás dá koupit asi ta po 100 za kus... což taky není nejlevnější..
no ale proč ti tu píšu, kamarád co prodáva v hifi šopu mi poradli ad si rači koupím ten antivibrační tmel, ve výsledku to vyjde cenově levněji a funkčně prý stejně... ozkoušene to však nemam..
já mám vzadu pár 180wattů magnat na dřevotřískové desce, pod kterou je zmáčknutej 5 cm molitan-ten vlnitej deska je přišroubovaná asi 10-ti šrouby do karoserie a na desce ještě tech. koberec černé barvy na měm pak repro a když to vohulim slyším jen muziku -žádný pazvuky-fotky jsou v sekci hranatá řada-rosťova 2105
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....