COC je ten biely papier so znakom LADAjozfab píše:Rezerva ma nezaujima, ale technicak. Co je COC?

Moderátor: Moderátoři
COC je ten biely papier so znakom LADAjozfab píše:Rezerva ma nezaujima, ale technicak. Co je COC?
Presne tak.jozfab píše: Ale dat 15 na crossku je ruhanie.
právě jsem ho odhalil ! Tu druhou Vestu má na náhradní dílyJajo píše:Ja osobne som za to, že si kúpim auto na ktoré mám a hlavne na ND
Georgius píše:právě jsem ho odhalil ! Tu druhou Vestu má na náhradní dílyJajo píše:Ja osobne som za to, že si kúpim auto na ktoré mám a hlavne na ND![]()
![]()
Len ešte si neodhalil že ktorú pre ktorú...Georgius píše:právě jsem ho odhalil ! Tu druhou Vestu má na náhradní dílyJajo píše:Ja osobne som za to, že si kúpim auto na ktoré mám a hlavne na ND![]()
![]()
A aká je tam vlastne chyba? 2,4% ? To je chyba? Pri 97km/h rozdiel 3km? To je to čo píšem vyššie, že to akurát odstráni diferenciu medzí tacho a GPS a bude ukazovať presne. 16/4x100/60,1 plechy na renolta sa dajú bežne kúpiť na bazoši aj v renoltackych predajniach.sickwokmove píše:Tu si mozete pozriet jednotlive rozmery a porovnat si ich.
https://www.tacomaworld.com/tirecalc?ti ... -205-60r16
Ja som zamerne zobral tie 205/60 aj ked mi bolo jasne, ze ide o chybu. Velke technicaky pre SR vypisuje mlady pan Belousov a podla mna miesto toho aby nam zapisal 15tky ktore mame v CoC zapisuje 16tky aby neznalych donutili kupovat elektrony ci uz 16" alebo 17".