To startování gombíkem je v pohodě, ale velmi mile mě překvapilo, kolik se toho dá vyčíst z klíče. Stačí hodit do držáku a počítač ukáže podrobné informace z diagnostiky. Pro geeka jako jsem já zajímavá věc

Moderátor: Moderátoři
No třeba posolstvo vietnamu svýho času drandilo výhradně 518iMajo píše:jedine co ma prekvapuje, ze na velvyslanectve maju bmw s tak malym objemom a vybavou
Jóó, kde ty loňské sněhy jsou. Na služebním Fiatu 125p jsem měl normu 11/12 litrů, jezdil za cca 8 a já skoro nekupoval benzín. K tomu se přidala Š 1203 s normou 16 litrů, ač Speciálu, který Žigulíku moc nechutnal, tak jsem si dával pozor na poměr cca 1:1 a bylo to OK. Hlavně zadarmoRoman píše:Kde su tie krasne casy, ked sluzobny zigulik mal normu spotreby v meste asi 14l, v zime 16l a este sa dalo pisat tusim 2l na hodinu v zime na kurenie.
JmJ: Až teď koukám, co jsi psal. Ten den zdechnul s autem chlapík, co mi měl přijet na diagnostiku s BMW. Že by to byl on?JmJ píše:bmw ... zrovna ted od baraku jedno odtahli na spagate. Ale jinak teda hodne stastnych km