Moderátor: Moderátoři
a proto stačí jedndouchá věc pod vyžíhané měděné těsnění dát trochu motorového silikonu a povolit není žádný problém.. mám to tak na 04 a měl jsem to tak i na 07..vintera píše:Teepee, potvrzuji tvá slova o vypouštěcím šroubu chladiče, snadno se utrhne z chladiče a pak se musí letovat zpět, což není vždy příjemné. I když těleso se závitem přiletované na chladiči má šestihran na klíč, kterým se má přidržet aby se neutrhnul, stejně se občas nehoda stane, zvláště když některý z předchozích povolovačů již těleso natrhnul a drží silou vůle. Vloni mi takhle chudák švagr utrhnul vypouštění hned dvakrát.
U Hnědýho jsem to tehdy opatrně povolil s chladičem na stole. Naprasklé letování vypouštěcího hrdla jsem omáznul epoxydem, jen pro jistotu, neteklo. Pokus o letování horkovzdušnou pistolí se nedařil. Pak jsem nasadil papírové instalatérské těsnění a dotáhl zátku opravdu hodně lehce. A dodnes to takhle bráchovi jezdí, jestli to jde povolit nevím, už jsem s tím nic nedělal. Ale sázel bych, že to půjde povolit snadno, případně přilepené papírové těsnění se určitě odtrhne snadno.Patrac píše:a proto stačí jedndouchá věc pod vyžíhané měděné těsnění dát trochu motorového silikonu a povolit není žádný problém.. mám to tak na 04 a měl jsem to tak i na 07..
No však a co? Praxi v řezání (petek) už máš ... tohle je akorát trošku větší petkager007 píše:detsku vanicku a patricne ju unizim
Dárek pod stromeček jak dělanejger007 píše:takze buduci tyzden pojdem zaniest olizat hlavu, ventili vahadla pruzinky.... tu mam aj olejovy filter som dotiahol aj tesnenie pod hlavu