Jarní sraz 2009
Moderátor: Moderátoři
UK je jako United Kingdom, čiliž Spojené Království (anglické ostrovy), UA je Ukrajina a Rusko je RUS.
Pokud platí poslední víkend v květnu, tak jsem v práci a zřejmě nikam nejedu. Pokusim se vzít dovolenou, ale nevim nevim.
Pokud platí poslední víkend v květnu, tak jsem v práci a zřejmě nikam nejedu. Pokusim se vzít dovolenou, ale nevim nevim.
Naposledy upravil(a) Jelen dne čtv led 01, 1970 01:00, celkem upraveno 1 x.
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Ale lidi no tak žádnej učenej z nebe nespad. Buďte rádi že se PetrHC do tohop pustil sám dobrovolně. Víc takových lidí a Organizátoři srazu budou mít o hromadu lehčí život.
Petře patří Ti za to velký dík.
A pokud se někomu něco nezdá a třeba ten daný jazyk umí lépe klidně to může upravit.
Petře patří Ti za to velký dík.
A pokud se někomu něco nezdá a třeba ten daný jazyk umí lépe klidně to může upravit.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Polština taky na cestě ... co znamená to KR? A to R L P předpokládam, že je rovně vlevo vpravo?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
KR je křižovatka v ..., R P L souhlasí . Němcům by se to ale mohlo plést s Rechts ,Links ,Paralel (aby nedopadli jako já v Srbsku ,když mne posílali "právo" ,jezdil jsem doprava a ono to znamená rovně) Dám tam tedy tvary křižovatek se šipkou na výjezdu a u názvu směru doplním km , Ale musím tu trasu celou projet - nejlépe na jaře na kole. Zatím je na to dost času.
A ještě pro info poslední verze itineráře. Čísla vlevo jsou odkazy do mapy.
Ještě pokus o zobrazení mapy spanilky09 v min. rozlišení 47 kB – je to už téměř za hranicí čitelnosti.
(Pátračovi jsem mapu poslal v rozlišení 978 kB – to sem neumím dostat).
A ještě pro info poslední verze itineráře. Čísla vlevo jsou odkazy do mapy.
Ještě pokus o zobrazení mapy spanilky09 v min. rozlišení 47 kB – je to už téměř za hranicí čitelnosti.
(Pátračovi jsem mapu poslal v rozlišení 978 kB – to sem neumím dostat).
- Přílohy
-
- ITINER2009Da.xls
- (69.5 KiB) Staženo 199 x
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš účast povinnou, chlape! I dvoučlenná kolona je kolona, třeba se ale ještě někdo přidáLaďuša píše:A sakra, zkouškový období.... tušim.
No, pokusim se dovalit, kdyžtak jsem ochotnej pokecat s Polákama, jestli budou.
------------------------
Co se spanilky týče, koukám, že jste to vzali "zgruntu", ale neznám podrobnosti - takže berte můj následující návrh jako zbytečný, pokud je to zařízeno jinak. Abychom se vyhli průšvihu z minula, kdy asi třetinu nebo půlku kolony odřízly závory na přejezdu a na vysílačku nikdo nereagoval, navrhuji následující:
Na čelo kolony bude telefonický kontakt (tj. ne vysílačka), na který bude možné zavolat v případě, že by bylo nutné kolonu zastavit - např. z důvodu jejího narušení.
Dobrovolně se pak hlásím k "chvostu" s jednoduchým úkolem - pokud "ocas" zastaví, volám "čelo".
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
německy rovně je gerade aus...Petr HC píše: R P L souhlasí . Němcům by se to ale mohlo plést s Rechts ,Links ,Paralel
Jinak právě proto se ptam, abych to předělal, neb v Polštině je rovně prosto a to by taky nesedělo. Překlad se mi totiž vrátil se zkratkama v češtině, protože nemůžu po někom chtít dumání nad takovýma věcma.
A koukam, že je zase nová verze, tak já to porovnam a případně doplnim... Doufam, že se to moc neliší...
EDIT: jej, tuto je barevný, to předtim bylo jenom černě psaný na bílým....nu uvidim, pokusim se to předělat, ale asi až po zkouškach...teď se mi do toho upřímně nechce. Kdyžtak ale připomínat
No pokusim se ject, si piš, že prostě chcidmatej píše: Ty máš účast povinnou, chlape! I dvoučlenná kolona je kolona, třeba se ale ještě někdo přidá
A tak třeba Stáňa, EMI ... taky by jsme se jednou mohli sejít
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dík za spolupráci - pošli to na SZ tak jak to je. Tyhle problémy vyřeší grafika - ikonkyLaďuša píše: ...německy rovně je gerade aus...Jinak právě proto se ptam, abych to předělal, neb v Polštině je rovně prosto a to by taky nesedělo. Překlad se mi totiž vrátil se zkratkama v češtině, protože nemůžu po někom chtít dumání nad takovýma věcma.
křížovatek (a můžou přijet třeba Japonci se stroji Harašito) .
Dmateji- dík - dobrá připomínka - dávám to do poznámek k itineráři, aby se na to nezapomělo.dmatej píše: Na čelo kolony bude telefonický kontakt (tj. ne vysílačka),...
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Petře, OX, tak jsem Tě teda vyslal do SZ [privát mesyč] základní verzi
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás