Moderátor: Moderátoři
vytvor puvodniho majitele. uz se to mistama loupe. musi se to prebrousrit a striknout znovuHonza 21061 píše:Koukám, stříbrné rámečky světel..hezké, ale snadno zaměnitelné s mým snažícím se originálem!!
myslim ze ty s 07kovou spis pribudeHonza 21061 píše:..a šestka je hej!Což ví ostatně i sám Saynerm, proto se pro šestku rozhodl a až zjistí, o co přišel demontáží šestkové palubovky, jistě to ještě rád vrátí nazpátek!
kridylko je uz prichystany. jen se musi dodelat podlozky pod nej aby bylo tam kde vypada nejlipKoko Loko píše:Ten jo, je stejně zkažený "tunningem" jako jeho bratr, buď rád, že si na kufr nepřibil poličku na knihy jak tomu někdy bývá
.
No asi jo, já to tam mam taky vařený. Ale nechápu, co znamená kufr bez plastu??Maysner píše:mel varenou podlahu kufru nad vyfukem. to tam ty auta tak trpej???
druha kulata lada u kere sem videl kufr kdyz tam nebyli nasazeny plasty. tzn ze sme je sundali. dnes tedy jen bratrLaďuša píše:No asi jo, já to tam mam taky vařený. Ale nechápu, co znamená kufr bez plastu??Maysner píše:mel varenou podlahu kufru nad vyfukem. to tam ty auta tak trpej???
Tak zrovna v těchhle místech to mám i na bílé zcela zdravý.Laďuša píše:No asi jo, já to tam mam taky vařený. Ale nechápu, co znamená kufr bez plastu??Maysner píše:mel varenou podlahu kufru nad vyfukem. to tam ty auta tak trpej???
hranati to tam maj prave zdravy. kulati tam maj asi nakej problem. kufr bez plastu jak sem popsal vyse. 03/06 kufry bez toho snad ani nemeliHurikán píše:Tak zrovna v těchhle místech to mám i na bílé zcela zdravý.Laďuša píše:No asi jo, já to tam mam taky vařený. Ale nechápu, co znamená kufr bez plastu??Maysner píše:mel varenou podlahu kufru nad vyfukem. to tam ty auta tak trpej???
Kufrem bez plastu jsou asi myšlený nižší modely bez plastového očalounění kufru.
tady hniti zpusobeno prorezlou nadrzi a vylivanim se benzinu primo pod nadrzKoko Loko píše:Žluté bylo hranaté a problémy mělo všude, ale je pravda, že pod nádrží zmizela jen část co drží zástěrku a komplet zadní podčelo, jinak zdravé, tedy pod tou nádrží.
No a neřikali jsme tě tu aspoň půl roku, aby jsi nepredával???Marosqo píše: ,tak si o to viac trieskam hlavu o stenu ,ze som predal moju 2101