BA3 21061 - BlackJack
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
vytvor puvodniho majitele. uz se to mistama loupe. musi se to prebrousrit a striknout znovuHonza 21061 píše:Koukám, stříbrné rámečky světel.. hezké, ale snadno zaměnitelné s mým snažícím se originálem!!
jinak dnes sem vytahl nadrz. hruza. vylil sem z ni 1,5l benzinu. pocitadlo sem vynuloval pri dotankovani do plna. najel sem 200km a cela nadrz v pi*i. uz je nachystana do srotaku. kdyz sem videl jak to tam vypada tak sem si rek prebrousim, natru odrezovacem parkrat, pretu zakladem a pak nakou vrchni barvou nebo necim odolnejsim. nakonec se z toho vykulili dve diry v blatniku a jedna v cele. ze je to tam chyceny sem vedel. ale az tak . tak sem to pekne vybrousil, nekolikrat natrel odrezovacem, vzal starej pytel a tmel se sklenym vlaknem a slo se kitovat. pritom se sundalo tazny, ktery je tam stejne nevyuzity, ve meste skoro neparkuju, na sidlistich jen u tommela. vybrousil sem i zacinajici korozi na podlaze rezervy a nad vyfukem. je zajimavy ze druhej kulatej u kteryho sem koukal na kufr bez plastu mel varenou podlahu kufru nad vyfukem. to tam ty auta tak trpej??? ten blatnik a celo je provizorni. do roka se vymeni spodek pravyho zadniho blatniku a ten kus cela plus predni veze. jinde je to auto bez problemu
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
myslim ze ty s 07kovou spis pribude 4 budiky. z toho jeden nepodstatnej, jeden jak kdy a dva pro upravenej motor podstatnyHonza 21061 píše:..a šestka je hej! Což ví ostatně i sám Saynerm, proto se pro šestku rozhodl a až zjistí, o co přišel demontáží šestkové palubovky, jistě to ještě rád vrátí nazpátek!
kridylko je uz prichystany. jen se musi dodelat podlozky pod nej aby bylo tam kde vypada nejlipKoko Loko píše:Ten jo , je stejně zkažený "tunningem" jako jeho bratr, buď rád, že si na kufr nepřibil poličku na knihy jak tomu někdy bývá .
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No asi jo, já to tam mam taky vařený. Ale nechápu, co znamená kufr bez plastu??Maysner píše:mel varenou podlahu kufru nad vyfukem. to tam ty auta tak trpej???
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
druha kulata lada u kere sem videl kufr kdyz tam nebyli nasazeny plasty. tzn ze sme je sundali. dnes tedy jen bratrLaďuša píše:No asi jo, já to tam mam taky vařený. Ale nechápu, co znamená kufr bez plastu??Maysner píše:mel varenou podlahu kufru nad vyfukem. to tam ty auta tak trpej???
a stejne kdyz tak koumam je tu hodne 061cek v seriovym az veteranskym stavu. hodne cervenych. takze se to auto musim nejak razantne odlisit. snazim se bratrovi tu cernou vymluvit. takova cervena rally to by bylo
Naposledy upravil(a) Maysner dne sob bře 29, 2008 20:58, celkem upraveno 1 x.
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby jsi viděl podlahu, nemusíš sundavat plasty
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tak zrovna v těchhle místech to mám i na bílé zcela zdravý.Laďuša píše:No asi jo, já to tam mam taky vařený. Ale nechápu, co znamená kufr bez plastu??Maysner píše:mel varenou podlahu kufru nad vyfukem. to tam ty auta tak trpej???
Kufrem bez plastu jsou asi myšlený nižší modely bez plastového očalounění kufru.
hranati to tam maj prave zdravy. kulati tam maj asi nakej problem. kufr bez plastu jak sem popsal vyse. 03/06 kufry bez toho snad ani nemeliHurikán píše:Tak zrovna v těchhle místech to mám i na bílé zcela zdravý.Laďuša píše:No asi jo, já to tam mam taky vařený. Ale nechápu, co znamená kufr bez plastu??Maysner píše:mel varenou podlahu kufru nad vyfukem. to tam ty auta tak trpej???
Kufrem bez plastu jsou asi myšlený nižší modely bez plastového očalounění kufru.
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Křečík Barbuška
Žluté bylo hranaté a problémy mělo všude, ale je pravda, že pod nádrží zmizela jen část co drží zástěrku a komplet zadní podčelo, jinak zdravé , tedy pod tou nádrží.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
tady hniti zpusobeno prorezlou nadrzi a vylivanim se benzinu primo pod nadrz podelany garazovani s troskou benzinu v nadrziKoko Loko píše:Žluté bylo hranaté a problémy mělo všude, ale je pravda, že pod nádrží zmizela jen část co drží zástěrku a komplet zadní podčelo, jinak zdravé , tedy pod tou nádrží.
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Fuj hranata palubka do gulateho ,ale robte ako chcete ,vase auto
+co pozeram ake mate diery v tych ziguloch ,tak si o to viac trieskam hlavu o stenu ,ze som predal moju 2101 ktora nemala ani jednu jedinu dieru
+co pozeram ake mate diery v tych ziguloch ,tak si o to viac trieskam hlavu o stenu ,ze som predal moju 2101 ktora nemala ani jednu jedinu dieru
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No a neřikali jsme tě tu aspoň půl roku, aby jsi nepredával???Marosqo píše: ,tak si o to viac trieskam hlavu o stenu ,ze som predal moju 2101
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
zrejme vas zastance 06 palubky nepotesim. po vymene za 07 uz tam nikdy 06 nepujde. libi se mi vic a vypada tak nejak vice sportovneji. cernou barvu sem uz zavrhl taky. ted premejslim bud jak psal Maysner tu cervenou, nebo nejakou jinou, ale jakou. jak tu nekdo psal, sem zkazenej tuningem stejne jako bracha, a ty upravy mi nevymluvite. a jeste bych rad podekoval uzivately fora Old za volant, pujde do tohoto auta, dale Maysnerovy za to, ze mi pomaha s upravama na aute, a Tommelovy za poskytnuti webera a taky za pomoc na aute
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever
- Křečík Barbuška
Akorát mi není jasné, že jste tu děravou nádrž neodhalili dříve, vždyť to muselo být cítit? Když jste to byli ukázat u mě, tak jsem také nic nezačuchal a věřte, že mám nosánek trénovaný, zvláštní. Nemohla ta nádrž spíše vyreznout z venku, že tam zatíkalo a kvůli těm slabomyslným plastům tam nevětralo?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
tak ja ti tu nadrz vyfotim, to prorezlo z ni na kastli
Radek MB: snad se koko loko nenastve, ale 2107 se mi moc nelibi, ma ale peknej interier. ne ze by nebyla pekna, ale proste 2106 ma sve kouzlo a to je silnejsi nez kouzlo 2107
Radek MB: snad se koko loko nenastve, ale 2107 se mi moc nelibi, ma ale peknej interier. ne ze by nebyla pekna, ale proste 2106 ma sve kouzlo a to je silnejsi nez kouzlo 2107
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever