Pátrač píše:... Prostě by se mi nechtělo dělat tolik úprav s vědomím že s tím na silnici nepojedu. teda já bych s tím na silnici nejel. Asi jsem stejnej jako Majo. Rád si udělám drobnosti ale tohle už pak akorát na sportovní vůz bez značek...
Nemam pocit ze by auta na nasich silnicich s vykonem kolem 100k byli povazovany za "sportovni vozy bez znacek." 110k ma i nas kombik... Ja chci to auto na normalni jezdeni, Ladu miluju,ale ten vykon to chce, bude to pohodlnejsi a rychlejsi doprava.Nejde mi vubec o nejakou maximalni rychlost,na dalnici bohate staci tech 150km/h.Ale Lade hode chybi v kopcich pri vetsi posadce,rozjizdeni do kopce, akcelerace pri predjizdeni treba na 3q a 4q.Co se tyce te STK, to bude kapitola sama pro sebe,ale myslim ze to turbo se da udelat (nenapadneji) pripadne schovat pod falesny filtrbox (zcasti) atd...A pokud ani to ne,tak myslim ze neni problem jednou za 2 roky tam dat seriovej motor,nebo neni nic jednodusiho nez to turbo na tyden shodit

Spis nejvetsi problem bude pri nejake bouracce moji vinou.S tim pocitam a jsem si toho rizika vedom.Takze drzet to na uzde pokud to neni upne bezpecny a pocitat samozrejme i s ostatnima nevyspitatelnejma ridicema.Je to neco zaneco, to je jasny.