Motor -- Po ohřátí vynechává aneb Jak jsem poznal Nivu
Moderátor: Moderátoři
škodakarb
jak si tady chválíte karbecy ze škochtle, jeden mi z nivky zbyl když jsem ho vyměnil za OZONa - netuším jak je natryskovanej ap. - měl jsem ho tam od předchozího majitele, pokud by se vám někomu hodil, na ceně se myslím domluvíme :c)
Net.
Net.
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
A za dalším kopccem v těchobuzi je jedna 111ka.martas píše:Ani nevim že za kopcem má někdo Natašu.....
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Zkoušel jsi toho Kvapila?EL píše:no já ani ještě pořádně nevím,kdo mi to bude spravovat
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Fungl novej karbec se dal sehnat asi za 2 nebo 2 a půl tisíce u Soukupa v Klatovech, což je vcelku blíž k Pelhřimovu Ale nevim, to víš, jak teď. Číslo na něj kdyžtak 376 311 092.EL píše:kdyby jsi mi sehnal ještě funrl novej karbec,klidně bych si pro to do Bratislavy přijel,mám to kousek,asi jen 28O km,
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
vlastně o tom Soukupovi jsi mi už psal,jen jsem na to zapoměl,to by ten karbec byl už i kompletní?Asi by se ale musel někde nechat seřídit ne?Kvapila jsem nezkoušel,myslím si,že by to bylo zbytečný-nemám s ním dobré zkušenosti.Pro Coryho-ten karbec potřebuju na 16,nevím,co jsem tam měl dřív,ted mam webra,ale chtěl bych,co se běžně dává,asi ten,co je jednodušší,jaký je rozdíl mezi solexem a ozonem?Kolik by stál z UA?Kdyby to bylo i s tím zápalkem,tak by se mi to vyplatilo,doject do BA.Pro Plavce-v pondělí jsem tě asi potkal,jel jsi asi kolem desáté dopoledne na Pelhřimov,dojel jsem tě za Eší před Kámenem,stříbrná lada s s obrdrátem na střeše,já jel za tebou tmavomodrým peugeotem 405,ale to si asi pamatovat nebudeš.
Lada Niva 1,6 720462952