A je to, ta hajtra má technickou. Teď ještě udělat STK žigulíčkovi a na dva roky je pokoj.
Včera jsem jen tak náhodou zjistil, že Mazda má už měsíc propadlou STK

Dnes jsem tam s ní byl. Musím vám říct, že STK s takhle novým autem je hrozná nuda. Všichni se na vás usmívají, nic nezkoumají, na nic se neptají. Všechny hodnoty tak moc pod limitem, až se tomu nechce věřit... Prostě nudná rutinní práce..
Se žigulíčkem jsem to chtěl nechat do Jedovnice, když už bych měl totiž cestu přes Meziboří, odstavil bych to u Vaška, ať se stará (a hlavně koukne na ty vůle řízení). Takto to ale nestíhám a budu se muset starat sám :-/
Dohodl jsem se na místní STK, že mi mimo záznam nejdříve na ty vůle mrknou. Osobně vůbec netuším, co je ještě v limitu a co je už v háji. Tak uvidíme... O zbytek se nebojím, brzy brzdí, klakson troubí, stěrače stírají

Možná ještě ten červený drát (červený = čuňárna), co je veden od pólu baterky a dělá mi napřímo kostru blikače v pravém blatníku :-/ Myslíte, že když si toho všimnou, bude to vadit?
Jo a asi sundám z přístrojovky tu Ruskou vlajku, co kdyby tam někdo neměl Rusy rád...