Budiky z 07 na 05

Moderátor: Moderátoři

Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Diky.
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Tak jsem to da do hromady a vsechno mam zapojene,ale nechce mi chodit:nesviti budiky co se tyce mazani,dalkove svetla,nejdou vubec budiky jako voltmetr,palivomer,teplota.Jinak svetla,kdyz rozsvitimtak svitisviti budikyzapalovac a hodiny a i kontrolka na budikach.Na stredovym panelu nesviti rucka,vyhrivani okna.Jo a vubec nejdou blinkryani vystrazne.Pritom je vsechno zapojene. :roll: Vzpomnel jsem si,ze nejsou zapojeny 2 sraty ke spinacum na svetla od evrenych dveriale to funguje,draty vedou nekam pod tapec,ale poad nevim co ty budiky a ostatni.Zda se mi,jak kdyb tam esel nekde plus.Dal jsem tam celou eletriku z 07.Tak tedeka uz nevim.Snad nebudu muset chodit po dratech a zkoumat co kam vede. :roll:
Maysner

Příspěvek od Maysner »

fungovalo to v te 07 bez problemu?
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Bylo mi receno,ze ano.Ty budiky proste po zapnuti nenabehnou.Jdou varovky,ale normalne packama nejdou.Pritom sterace a prepinani na dalky jde.Nejde mi to do hlavy,vsechno zapojene mam.Asi to bude sranda najit ten problem. :roll: Jeste me napadlo,k cemu tam je to kulate rele nebo co to je v urovni topeni.A potom ty pojistky 2 v tech pouzdrech tahlejch.Nebo jeste,kde by mohl byt zakopany pes.Nikde draty nejsou proslehly.Je to jako by tam vubec nesel signal od motoru,ale kdyz otocim klickem,tak cvakn ventil od plynu,takze stava do motoru jde.
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Prominte,ze pisu dalsi prispevek,ale nechci to hustit do jednoho.Tak uz mi to facha,ale nechapu,proc se po sundani rucky rozsviti nejaka kontrolka na stredovym panelu a nezhasne.Nevim,do jake dirky to patri,mam je vytahane z objimek a visi mi tam zarovky.Nevi nekdo?Tipoval bych pasy,ale to je asi kravina.
Cory

Příspěvek od Cory »

kvapalina???
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Cory píše:kvapalina???
Kapalina,ale proc po pusteni rcuni brzdy.Zatim skladam.Snazim seaby bylo vse v poradku a poradne.Nevyhodaje,ze jsou ruzdne ostre hrany,taky se snazim izolovat,aby se nestal nejaky pruser.Take mi dalo dlouhou dobunez jsem vymyslel prichyceni radia.Uzasne jsou ty dobove hodiny,ktere funguji.To krasne tikani. :D
Maysner

Příspěvek od Maysner »

Jeste me napadlo,k cemu tam je to kulate rele nebo co to je v urovni topeni
to by snad mel byt prerusovac k rucce. aby ti kontrolka blikala
A potom ty pojistky 2 v tech pouzdrech tahlejch
timto myslis co?

kdyz mas rucku zatazenou(zabrzdeno) tak ti ma zacit blikat kontrolka u budiku a s tim i kontrolka na stredovym panelu. nekomu jen sviti nekomu blika.
tak me napada ty zarovky na kontrolky ve stredovym panelu jsi mel napojeny na dratech nebo jsi je tam musel napojit sam? potom je mozny ze ti ta rucka uzemnuje neco jiny. nevim jak u elektriky z 07ky obyc ale u te z icka vede na kontrolku brzd zelenej drat s hnedym pruzkem a hned se zelenym nebo takova nejaka bervna kombinace.

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Maysner píše:
Jeste me napadlo,k cemu tam je to kulate rele nebo co to je v urovni topeni
to by snad mel byt prerusovac k rucce. aby ti kontrolka blikala
A potom ty pojistky 2 v tech pouzdrech tahlejch
timto myslis co?

kdyz mas rucku zatazenou(zabrzdeno) tak ti ma zacit blikat kontrolka u budiku a s tim i kontrolka na stredovym panelu. nekomu jen sviti nekomu blika.
tak me napada ty zarovky na kontrolky ve stredovym panelu jsi mel napojeny na dratech nebo jsi je tam musel napojit sam? potom je mozny ze ti ta rucka uzemnuje neco jiny. nevim jak u elektriky z 07ky obyc ale u te z icka vede na kontrolku brzd zelenej drat s hnedym pruzkem a hned se zelenym nebo takova nejaka bervna kombinace.

Na svazku byly 2 takove dve tahle puzdra.Byly v tom pojistky,jedna byla spatna,tak jsem ji vymenil plus ty rele a OK.Ty zarovky jsem si je napojoval sam.Jinak jsem si to meril a ta co e rozsvitila po pusteni rucky byla od brzdove kapaliny.Meril jsem pruchodnost a jde do dratu k bandasce na brzdovku.Jakmile jsem cudlik zmackl,tak pruchodnost (prazdna nadobka),jakmile pustil,tak nepruchodne.
Maysner

Příspěvek od Maysner »

uz vim co tema pojistkama myslis. vim tedy jen o jedne co na elektrice z vyroby je. u vypinacu v panelu a jde k tomu na mlhovky. pokud tam mas jeste neco jiny tak nevim jestli to bude original nebo ne :roll:

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Presne tak a druha je u svorkovnice u pojistkovky.Take nevim,jestli je to tam origo.Na te 07 eletrice jsou 2,na te me 05 byla jenom jedna u svetel.
Maysner

Příspěvek od Maysner »

je mozny ze to original bude. ja to v tom miste zatim nikdy nevidel. pokud je stejna a draty okolo nevypadaj napojovany a celkove to vypada jako original tak tam asi je od vyroby. ale nejak me nenapada k jakymu zarizeni tam je pripojena

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

jj,vypada to origo.Neni to nijak nabastleny.Zitra bych to mel doskladat,tak uvidime,jak to bude vsechno slapat.

Tak poznatky jsou takove,ze to mam hotove,ale mam jiny problemy.Jakmile mam zatahlou rucku tak blika kontrolka na palubce,tak jak ma.Jakmile rucku sundam,tak kontrolka zhasne a rozsviti se na panelu kontrolka na kapalinu.Plovak je v pohode a funguje.A potom uz nezhasne.No a dalsi problem je ten,ze kdyz otocim klickem,tak se rozsviti zapalovac.Jakmile rozsvitim svetla,tak zapalovac zhasne,ale vsechno sviti,jak budiky,tak hodiny.Uz nevim co dal,jsem z toho jalovej.Tak radte prosim.Vsechno by melo byt zapojene,jak ma.Jinak vsechno funguje super.
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

aktualizace o prispevek nad timto.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Mirek999 píše:Presne tak a druha je u svorkovnice u pojistkovky
Třebas u 2103 je takhle v pouzdře u pojistkovky schovaná pojistka sahary ;) Ale jak to má 07 či který auto se tu vlastně řeší :dontknow:

Jinak s těma dalšíma habaďůrama..ono je to takhle od stolu řádně těžký, to chce schéma, ale schéma, kde je ukázaný, kam kterej drát konkrétně je zapojenej, ne ty pravý schematický šémata. Je to sice nepřehledný pro funkci, ale zase je tam většinou vidět, kam kterej drátek od čeho má jít a podle toho zkontrolovat...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“