![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Problémy se startem
Moderátor: Moderátoři
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
To je zajímavý tenhle chladič má brácha ve 21061 taky a dle slov původního a prvního majitele je to originál chladič. Auto je z roku 1987. Hadice je ale celogumová, nekombinovanázeek píše:jestli myslíš tu trubku na hadici od chladiče, tak to bejvalej majitel takto řešil jinej chladič.....(potřeboval prodloužit hadici
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
A k němu je jiná hadice?
Bílý LADA a okřídlená spol.
- zeek
- Kontaktovat uživatele:
jo jo je to ten origo lehoulinkej chladič....ještě mi leží ve sklepě
Podle mě tenkrát nesehnal původní majitel dobrou hadici tak koupil klasickou krátkou a nastavil to....
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Podle mě tenkrát nesehnal původní majitel dobrou hadici tak koupil klasickou krátkou a nastavil to....
Lada 2103 rok 2004 - 2006(bouračka). Lada 21061 rok 2006 až 2007 prostě chudinka umřela...budiš jí vrakoviště lehké...
současnost..felda v kombiku kvůli psu.
No mě při škubání na obě paliva poslední týden trápil odrušovák v palci rozdělovače. Hajzlík si dělal co chtěl, ale všechny pokusy o jeho diagnózu proběhly v jeho prospěch (jiskra na kabelu od svíčky, změření odporu multimetrem), dokud nebyl v takovém stavu, že jsem motor vůbec nenatočil. Po vyzkratování drátem jede auto zase jak má (a dneska jdu koupit nový palec).Ondro píše:fakty zoradene od bezvyznamnych po vyznamnejsie vzhladom na spotrebuzeek píše:Mno spíš sportovní filtr kn výfuk od mysa líznutou hlavu....a nemám rád cestovní rychlost 120km v hodinědusin píše: To máš teda pěkně těžkou nohu.![]()
-no a k tomu LPG- ja by som preskocil na tieto 3 body: "3/ zkontroluj a očisti palec + víčko ( zevnitř ) v případě opotřebení vyměň 4 / zkontroluj a seřiť odtrh přerušovače, pokud je opálený tak kontakty očisti, nebo vyměň podle stavu 5 / až pak nastav základní předstih...." ak sa ti nechce vyhadzovat peniaze za zbytocne somariny...
již bez Lady. Přešel ke Škodě.
- zeek
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty špatný starty už jsou minulostí...vyměnil jsem za pomoci Tomika rozdělovač a už to šlape...krásně to hned chytne a drží 2000 ot. takže perfekt...už to jen doladit aby to nežralo 16 litrů na 100 a jelo to a bude to super;)
Ale to už je záležitost karbesu a takovejch ptákovin:)
Ale to už je záležitost karbesu a takovejch ptákovin:)
Lada 2103 rok 2004 - 2006(bouračka). Lada 21061 rok 2006 až 2007 prostě chudinka umřela...budiš jí vrakoviště lehké...
Asi něco takového, nevím... kolik stojí nové? musí se při výměně sundavat startér?JmJ píše:opotrebene uhliky?Pool píše:Prosím o radu, můj startér se při startování občas zasekává, když se to stane, tak jakoby při otáčení na půl sekundy vynechal a točí dál, nepravidelný chod. Čím to může být? Baterka je o.k.
ja to zavezl do servisu, bo se mi to take stalo v zime a nemel sem zadnou chut se v tom vrtat. Starter se myslim sundat urcite musi a cenu dilu odhaduju do 300 CZK.Pool píše:Asi něco takového, nevím... kolik stojí nové? musí se při výměně sundavat startér?JmJ píše:opotrebene uhliky?Pool píše:Prosím o radu, můj startér se při startování občas zasekává, když se to stane, tak jakoby při otáčení na půl sekundy vynechal a točí dál, nepravidelný chod. Čím to může být? Baterka je o.k.
VAZ 2104 1.3 1989