Fávo- elektrika "vypadává"
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
Zrovna vy dva,takhle veřejně se domlouvat na páchání nekalé činnosti,no fuj .
Mám to živě před očima:Temná zimní noc ,dojede žiguli,z něj vyleze K-L s Marťasem,oba dva černé pásky přes oko,nebohé fávo je rozebráno a za rohem čeká na světla zlý agent- Želvotron .
Ovšem skutečnost je jiná,K-L ostrouhal,nicméně Marťas zrovna uspořádá doma burzu autodílů,dnes je v akci Fávo .
Mám to živě před očima:Temná zimní noc ,dojede žiguli,z něj vyleze K-L s Marťasem,oba dva černé pásky přes oko,nebohé fávo je rozebráno a za rohem čeká na světla zlý agent- Želvotron .
Ovšem skutečnost je jiná,K-L ostrouhal,nicméně Marťas zrovna uspořádá doma burzu autodílů,dnes je v akci Fávo .
- MartasBrno
HAHAHA, ano,
je chladná noc, všichni slušní lidé spí, mrzne až praští. Vane ledový vánek ze sibiře a jen sotva připomíná teplo domova. Béžový kombík přikrčený za rožkem a bleděmodrý sedan potichoučku předou a plní se hodnotnými poklady za ponurého svitu pouličních lamp... Jen dva páry rukou sebejistě kmitají s golou a imbusy. Stíny jen občas vyruší nějaký bezdomovec či krysa proběhnuvší v zoufalství zpod fáva do kanálu. Ovšem i bezdomovec si rád najde jiné místečko výměnou za stakan fridexu. Pár slov, skřehlé prsty. Pozornost se opět obrací ke dárcům. Je to jako stínohra, kterou autor špatně umístil. Ústa mlčí, jen dva páry pohledů přejíždí po torzech zdalipak nezapomněly na něco podstatného. V tom se ozvou zpozarohu něčí téžké kroky.
kdo chce pokračovat, pokračuj.
P.S. Nic nefetuju, jsem OK
je chladná noc, všichni slušní lidé spí, mrzne až praští. Vane ledový vánek ze sibiře a jen sotva připomíná teplo domova. Béžový kombík přikrčený za rožkem a bleděmodrý sedan potichoučku předou a plní se hodnotnými poklady za ponurého svitu pouličních lamp... Jen dva páry rukou sebejistě kmitají s golou a imbusy. Stíny jen občas vyruší nějaký bezdomovec či krysa proběhnuvší v zoufalství zpod fáva do kanálu. Ovšem i bezdomovec si rád najde jiné místečko výměnou za stakan fridexu. Pár slov, skřehlé prsty. Pozornost se opět obrací ke dárcům. Je to jako stínohra, kterou autor špatně umístil. Ústa mlčí, jen dva páry pohledů přejíždí po torzech zdalipak nezapomněly na něco podstatného. V tom se ozvou zpozarohu něčí téžké kroky.
kdo chce pokračovat, pokračuj.
P.S. Nic nefetuju, jsem OK
- Křečík Barbuška
Sice dost nevhodný vtip,ale zkusit můžete zde http://www.novinky.cz/domaci/190296-tri ... oline.html
- MartasBrno
Kewin, Ale jo máte filtr určitě. Na tenký trubičce v motorovým prostoru.Když si stoupneš proti motoru tak je myslím vpravo .Takovej průhlednej (nebo průsvitnej)váleček ve kterým je varhánkovej papírovej filtřík. Novej stojí doslova pár korun a maj ho i v tescu. A při výměně pozor ať nepopleteš směr toku benzínu.Dává se podle šipky, která na něm je vyznačená.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
tak my to nedalo a byl jsem se za řadne baterky se podivat at lovim jak lovim nic takoveho jsem nenalezl je možne že to tam nemame ? a zjistil jsem nehezkou věc mizi mně voda z chladiče dival jsem se zda neni někde netěsny spoj proražena hadice a nic neobjeveno a ještě jsem kukl na olej a je ho tam vic jak jsem naposled dolival nechapu co ze z našim zhniloušem děje ale snad do června to vydrží
- Stanley__001x
fávo mizí fridex
Safra to sou pekáče, mě se neztrácela voda z fáčka vůbec až letos mi teče kohout topení asi.Na podzim jsem ho ještě chtěl vyměnit, ale zapoměl jsem na to a musím na to vlítnout co nejdřív. Jestli Ti přibývá olej tak se zřejmě míchá s vodou a to bejvá nejčastěc těsnění pod hlavou.Udělal bych ho co nejdřív, aby prasklo někde 100km od domova by asi bylo nepříjemný. Sice to sem moc nepatří, ale u traktora sem měl taky pořád víc a víc oleje až to lítalo komínem ven a někdy to nešlo ani natočit, ani motorem se nedalo otočit. Bylo to prasklý těsnění pod hlavou a motor plnej vody.Kewin píše: zjistil jsem nehezkou věc mizi mně voda z chladiče
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
myslim si že se v tom nebudu vrtat 9 let se v tom nikdo neštaral a potřebuju aby to do června jezdilo konec STK dalši už neda krouti se karoserie koroze dveře špatně zaviratelne a v červnu mam mit pěkne fačko 1994 bez papiru a z toho vezmu papiry a problem vyřešen :-)jinak se z tim jezdi max 40 km do okoli brno znojmo lechovice božice hrušovany vranov nad dyji a couraky po městě občasně teren a drifty tak snad to vydrži
Naposledy upravil(a) Kewin dne ned led 31, 2010 21:11, celkem upraveno 1 x.