Fávo- elektrika "vypadává"

Rozpravy o drobných muškách vašich neVAZových miláčků.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Jo, ty bych rád viděl. Nakonec na nich uvidíme maníky z vrakáče co je na Poděbradové - mají to nejblíž.

mimochodem - ještě nikdy jsem nedostal bluda, snad to teď vyjde :roll:
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Zrovna vy dva,takhle veřejně se domlouvat na páchání nekalé činnosti,no fuj :lol: :lol: .
Mám to živě před očima:Temná zimní noc ,dojede žiguli,z něj vyleze K-L s Marťasem,oba dva černé pásky přes oko,nebohé fávo je rozebráno a za rohem čeká na světla zlý agent- Želvotron :) .

Ovšem skutečnost je jiná,K-L ostrouhal,nicméně Marťas zrovna uspořádá doma burzu autodílů,dnes je v akci Fávo :D .
MartasBrno

HAHAHA, ano,
je chladná noc, všichni slušní lidé spí, mrzne až praští. Vane ledový vánek ze sibiře a jen sotva připomíná teplo domova. Béžový kombík přikrčený za rožkem a bleděmodrý sedan potichoučku předou a plní se hodnotnými poklady za ponurého svitu pouličních lamp... Jen dva páry rukou sebejistě kmitají s golou a imbusy. Stíny jen občas vyruší nějaký bezdomovec či krysa proběhnuvší v zoufalství zpod fáva do kanálu. Ovšem i bezdomovec si rád najde jiné místečko výměnou za stakan fridexu. Pár slov, skřehlé prsty. Pozornost se opět obrací ke dárcům. Je to jako stínohra, kterou autor špatně umístil. Ústa mlčí, jen dva páry pohledů přejíždí po torzech zdalipak nezapomněly na něco podstatného. V tom se ozvou zpozarohu něčí téžké kroky.

kdo chce pokračovat, pokračuj.
P.S. Nic nefetuju, jsem OK :D
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

:lol: třeba se to tak v nějaké paralelní realitě děje :lol: .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Sice dost nevhodný vtip,ale zkusit můžete zde http://www.novinky.cz/domaci/190296-tri ... oline.html :roll:
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Martas: dík, světla už dorazily...a neboj, nikomu nic neřeknu, jak jsi instruoval :D
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
MartasBrno

:mrgreen: už aby to tu zmizelo... Nebo nás zavřou všecky... až zčernáme. (a pudem si pro dávky :-) )
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Kewin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewin »

mivam občasny podobny problem mame ročnik 1993 z jedno střikem se stava že třeba jedu a při podřazovani to zdechne sviti olejnička a kontorlka baterky pokud nejsem rozjet tak to musim znova startovat nedokazal by někdo poradit kam se na to juknout ? Děkuji a přeji pěkny den
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

Kedy si menil naposledy palivovy filter?
Roman
Kewin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewin »

Roman píše:Kedy si menil naposledy palivovy filter?

Nevim vim že před 2 rokmi sme měnily dopravni palivove čerpadlo a kde by se mohl ten palivovy filtr nalezat ? Mam podezřeni že ho tam vubec nemame :roll:
plavec

Příspěvek od plavec »

Kewin, Ale jo máte filtr určitě. Na tenký trubičce v motorovým prostoru.Když si stoupneš proti motoru tak je myslím vpravo .Takovej průhlednej (nebo průsvitnej)váleček ve kterým je varhánkovej papírovej filtřík. Novej stojí doslova pár korun a maj ho i v tescu. :) A při výměně pozor ať nepopleteš směr toku benzínu.Dává se podle šipky, která na něm je vyznačená.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Kewin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewin »

tak my to nedalo a byl jsem se za řadne baterky se podivat at lovim jak lovim nic takoveho jsem nenalezl :roll: je možne že to tam nemame ? a zjistil jsem nehezkou věc mizi mně voda z chladiče dival jsem se zda neni někde netěsny spoj proražena hadice a nic neobjeveno a ještě jsem kukl na olej a je ho tam vic jak jsem naposled dolival nechapu co ze z našim zhniloušem děje ale snad do června to vydrží :twisted: :?
Stanley__001x

Příspěvek od Stanley__001x »

Sříkačka bude už mít nejspíše uhlíkový fitr...
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
plavec

fávo mizí fridex

Příspěvek od plavec »

Kewin píše: zjistil jsem nehezkou věc mizi mně voda z chladiče
Safra to sou pekáče, mě se neztrácela voda z fáčka vůbec až letos mi teče kohout topení asi.Na podzim jsem ho ještě chtěl vyměnit, ale zapoměl jsem na to a musím na to vlítnout co nejdřív. :-( Jestli Ti přibývá olej tak se zřejmě míchá s vodou a to bejvá nejčastěc těsnění pod hlavou.Udělal bych ho co nejdřív, aby prasklo někde 100km od domova by asi bylo nepříjemný. Sice to sem moc nepatří, ale u traktora sem měl taky pořád víc a víc oleje až to lítalo komínem ven a někdy to nešlo ani natočit, ani motorem se nedalo otočit. Bylo to prasklý těsnění pod hlavou a motor plnej vody.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Kewin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewin »

myslim si že se v tom nebudu vrtat 9 let se v tom nikdo neštaral a potřebuju aby to do června jezdilo konec STK dalši už neda krouti se karoserie koroze dveře špatně zaviratelne :roll: a v červnu mam mit pěkne fačko 1994 bez papiru a z toho vezmu papiry a problem vyřešen :-)jinak se z tim jezdi max 40 km do okoli brno znojmo lechovice božice hrušovany vranov nad dyji a couraky po městě občasně teren a drifty tak snad to vydrži :roll: :?:
Naposledy upravil(a) Kewin dne ned led 31, 2010 21:11, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Technické problémy“