Jedna z věcí, na kterou se vždy těším, je čtení reakcí na sraz zde na fóru. K tomu co jsem četl se nebudu moc vyjadřovat, ale přelouskal jsem to celé důkladně a rád. I já jakožto dlouholetý a téměř pravidelný návštěvník srazu krátce zhodnotím uplynulý víkend (i když se budu opakovat):
Tento sraz jistě patřil mezi ty povedené, i když byly srazy, které jsem si užil více (ale to není ničí vina). Líbil se mi moc. I účast byla hojná. Měl jsem strach z počasí, ale to nám VYŠLO. Předpovědi nebyly nijak růžové a i přesto sme po většinu trvání sobotního programu nemokly. Kdyby se podařilo škodovku podpálit hned, pršet by začlo až po jejím uhašení (pokud se bude i někdy příště předvádět hašení vozidla, chce podpalování lépe promyslet a uvědomit si, že auto s vykuchaným interiérem chce více než trochu benzínu na polití.). Velice se mi líbila orientační jízda, z ní jsem byl nadšený. RadekMB a jeho táta ji připravily opravdu hezky, užil jsem si ji i přes několik vychytralých chytáků. Spanilá jízda také dobrý zážitek, okupace náměstí neměla chybu. Výstup na rozhlednu a rovnání vozidel do nápisu příjemnou novinkou. Policejní doprovod byl snad i nutností, jinak by nás nervózní řidiči nejednou vytroubily. Smekám před trpělivostí a obětavostí místní policie. Vozy VB a TAI byly také příjemným zpestřením, škoda že nedopadlo více aut, jak bylo původně očekáváno. A přesto je zastavení příslušníkem VB kousek od letiste jedním z největších zážitků mýho života. Nedivím se, že téměř všichni projíždějící řidiči "šli do brzd".

Klobása fajne, ceny přijatelné. Bratrum Slovakum dekuji za pujceni grilu.
Mohl bych toho psát spousty ale uzavřu to profláknutou větou: "Děkuji všem organizátorům za sraz a všem návštěvníkům za ukázněnost, která i tentokrát vedla k tomu, že se nikomu nic nestalo a celá akce se povedla."