Jedna z věcí, na kterou se vždy těším, je čtení reakcí na sraz zde na fóru. K tomu co jsem četl se nebudu moc vyjadřovat, ale přelouskal jsem to celé důkladně a rád. I já jakožto dlouholetý a téměř pravidelný návštěvník srazu krátce zhodnotím uplynulý víkend (i když se budu opakovat):
Tento sraz jistě patřil mezi ty povedené, i když byly srazy, které jsem si užil více (ale to není ničí vina). Líbil se mi moc. I účast byla hojná. Měl jsem strach z počasí, ale to nám VYŠLO. Předpovědi nebyly nijak růžové a i přesto sme po většinu trvání sobotního programu nemokly. Kdyby se podařilo škodovku podpálit hned, pršet by začlo až po jejím uhašení (pokud se bude i někdy příště předvádět hašení vozidla, chce podpalování lépe promyslet a uvědomit si, že auto s vykuchaným interiérem chce více než trochu benzínu na polití.). Velice se mi líbila orientační jízda, z ní jsem byl nadšený. RadekMB a jeho táta ji připravily opravdu hezky, užil jsem si ji i přes několik vychytralých chytáků. Spanilá jízda také dobrý zážitek, okupace náměstí neměla chybu. Výstup na rozhlednu a rovnání vozidel do nápisu příjemnou novinkou. Policejní doprovod byl snad i nutností, jinak by nás nervózní řidiči nejednou vytroubily. Smekám před trpělivostí a obětavostí místní policie. Vozy VB a TAI byly také příjemným zpestřením, škoda že nedopadlo více aut, jak bylo původně očekáváno. A přesto je zastavení příslušníkem VB kousek od letiste jedním z největších zážitků mýho života. Nedivím se, že téměř všichni projíždějící řidiči "šli do brzd".
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Klobása fajne, ceny přijatelné. Bratrum Slovakum dekuji za pujceni grilu.
Mohl bych toho psát spousty ale uzavřu to profláknutou větou: "Děkuji všem organizátorům za sraz a všem návštěvníkům za ukázněnost, která i tentokrát vedla k tomu, že se nikomu nic nestalo a celá akce se povedla."