Atex píše:a ted se priznejte, kdo se naklonil k redaktorovi a poseptal mu "to jsou dablove z vychodu" ?
Rosťarosta píše:ty brďo on citoval moji hlášku-ďáblové z východu já se snad udělám
Moderátor: Moderátoři
tuningova soucast sportovniho autaLaďuša píše:Sakra, pálka jako hovado, nu ale co bych pro svoje Ladofilní muzeum neudělal
HM, muj stroj se zas nepostavil na to správný místo... Je rez tuning nebo sport?
ja mam auto zdravy, az na predni veze, ale to se brzo opraviMalda píše:Tak ted mi to uz dava smysl (to, ze ses "zkazenej tuningem")Saynerm píše:tuningova soucast sportovniho auta
a uz zname pravdu, to jim jen michal zapozoval nebo ne?Michal Pokorný píše:Si děláte srandu , ne ? Vždyť pomalu celý sraz postávala u mého autazigul01 píše:ja taky neLaďuša píše:Vlastně mě ale napadlo, že tý Nasti jsem si na srazu nevšim...
Kurňa, ale že fotošop dokáže divy.... Michal Pokorný virtual tuningSaynerm píše:a uz zname pravdu, to jim jen michal zapozoval nebo ne?Michal Pokorný píše:Si děláte srandu , ne ? Vždyť pomalu celý sraz postávala u mého autazigul01 píše: ja taky ne