Jak to tedy vlastně je ???

Moderátor: Moderátoři

Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Honza 21061 píše:Ale to už jsme od debaty o pneumatikách odběhli úplně jinam. :D
Ano odběhli, a nepůjdeme tam, chtěl jsem svým agitátorským příspěvkem připomenout, že ne všichni považují za správné myslet jen na sebe (cestovat po světě, budovat kariéru, leštit "své" auto) a svůj prospěch (když se mi něco nelíbí, není to moderní, nebo by to náhodou už mohlo být trochu zestárlé tak to prostě vyhodím) a tvářit se že některé věci se jednotlivce netýkají (skládka? to je někde na druhém konci okresu, to mně nezajímá).
Proto se ve mne neustále pere to, že je sice krásný, mít na autě zánovní pneumatiky (nemám problém si je koupit, považuji to za správné a uvědomělé), ale na druhou stranu mi je prosti srsti, vyhodit zbytečně ty neojetý.
Na obrázku je pneumatika Kormoran SnowPro k dnešnímu dni, koupená na podzim 2003. Kolik má přesně ujeto nevím, ale jezdil jsem na nich některý rok i přes léto. Naměřil jsem 7mm vzorku.
Přílohy
Kormoran SnowPro, 185/70R13, Ford Sierra. 7mm
Kormoran SnowPro, 185/70R13, Ford Sierra. 7mm
Bílý LADA a okřídlená spol.
vik2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vik2 »

I kdyz tohle tema uteklo jinam, nevydrzel jsem to a musim reagovat....

ANO velkej souhlas s individualnim pristupem k ekologii. Ma to smysl a je to dobre. V duchu hesla "kdyz chces zmenit svet, zmen nejdriv sebe"

Na druhou stranu vsichni vime nebo tusime, ze Ekonomika nejen Evropy, ale celeho sveta se toci pouze kolem penez a tak to podle toho vypada. Kdyby lidstvo chtelo, problem ekologie by uz davno vyresilo, potencial i prostredky na to jsou!

Jedna vec se me trochu dotkla.
Pracuju od maturity. Stat me strhava z platu kazdej mesic skoro 5tis. navic pri dnesni politice pujdu do duchodu tak v 80ti, esli se ho vubec doziju...
Tak me neser z kecama, jak me tvoje deti budou zivit!!!
Ja taky dneska nekoho zivim a prijmul jsem to.....
Esli ti vadi ze se musis starat o deti a jinej ne, nemel sis je porizovat.

No a jeste ke vsemu patrim k tem, pro koho se stane pneu se vzorkem 5mm absolutne bezcena, protoze s ni nikam nevyjedu.

[ Komentář přidal: Hurikán: čt únor 21, 2008 19:04 ]
Pozn. moderátora: Myslím, že by závěr mohl být napsán poněkud jinak - slušněji. :wink:
LR Def 110 300Tdi

Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Moderátor jistě ocení, když už nebudu rozbíhat OT. Pokud by to mělo pokračovat tímto směrem, pak je prostor zde: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=3894
Je tam i odkaz na velmi podobný proud myšlenek, jako je ta zkritizovaná moje.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“