Ukázka jak by to nemělo být a návrh jak si to představuji:
Antonin00 píše:chcel by som sa spytat mam ladu 110 16V rok 2001 blbne mi zapalovanie.je tam zapalovaci modul a chcem sa spytat ci to dakto uz rozoberal je tam len elektronika alebo aj nejake pohyblive casti.
Problém je v tom, že na dotaz zapal* v "hledej" bys odpovědi na všechno okolo zapalování našel, ale je to po fóru tak rozptýleno, že se Ti vrátí 2401 odkazů (To je cca 100 hodin čtení odkaz/minuta). Proto bych chtěl znovu poprosit tvůrce fóra. Až se bude dělat nějaká větší změna -nezapomeňte uvážit to, co jsem zde již několikrát psal:
Citace citace: Kdysi jsem zde psal - cituji: >>>Chce to jenom trochu si prohlédnout fórum . Tvůj problém (včetně odpovědí na něj) je podrobně (včetně obrázků a výpočtů) rozebrán v sousedním tematu "hon na miliampéry" . Pravda - název tematu moc nenapovídá, ale temata okolo nabíjení (vč. alternátoru ,baterie a přechodových odporů) jsou po fóru bohužel naprosto chaoticky rozházena (už jsem to tady sice psal, ale tímto bych chtěl znovu poprosit adminy o sjednocení, aby nebyla stále zakládána nová a nová temata s různými názvy a stejnou problematikou u každého modelu vozu, přes "poklábosíme", až po FAQ) .Asi jsem se i já "zasloužil" o část těchto "zmatků", poněvadž jsem nechtěl pokračovat na toto téma v "poklábosíme", kam se to opravdu nehodí .Snad by bylo nejlepší někde otevřít vlákno "Zdroje a spotřebiče proudu v automobilech" a rozdělit na alternátor, akumulátor, žárovky, motory(dále dělit na starter, větráky topeni a chlazení čerpadla, krokové motory atd.), tepelné spotřebiče, řídící elektronika, sdělovací elektronika a ostatní. Jde o to, že se to týká ( a bohužel vyskytuje ) prakticky u všech typů automobilů <<<.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.