Žádosti a připomínky k moderátorům
Moderátor: Moderátoři
Re: Žádosti a připomínky k moderátorům
na linku uloženom v záložkách mi to ukazuje #404 v rôznych podobách. Ešteže je ujo Goooogle šikovný.
Občas ma to prehodí aj na úvodnú stranu našej stránky a tam je ešte info o pripravovanom jarnom zraze 2011 !
Dá sa to dať nejako do poriadku? Nedávno som oslovil majiteľa jednej peknej 2105 (chlapík do 50r., neaktívny - iba občas čítal fórum keď ho auto neposlúchalo), a ten mi tvrdil, že pozná našu stránku, ale že je od jari umretá...
Ešte poznámka: občas sa pritrafí v odoslanom príspevku nejaká chybička, ktorú chcem opraviť (hoc aj minútu po odoslaní), ale neviem príspevok opraviť. Ak použijem tlačidlo UPRAVIŤ, objaví sa mi prázdne okno a nemám čo upravovať. Celý príspevok znova napíšem, ale zostane tam ten pôvodný príspevok. Tiež sa mi stalo, že som si dal náhľad napísaného príspevku a ten následne zmizol. Nebolo čo odoslať. Bude to niekedy fungovať podobne ako na starom fóre, kde sa dali opravovať a dopĺňať príspevky aj po dlhšom čase?
neviem koho, ale chválim možnosť rolovania, ďakujem
Občas ma to prehodí aj na úvodnú stranu našej stránky a tam je ešte info o pripravovanom jarnom zraze 2011 !
Dá sa to dať nejako do poriadku? Nedávno som oslovil majiteľa jednej peknej 2105 (chlapík do 50r., neaktívny - iba občas čítal fórum keď ho auto neposlúchalo), a ten mi tvrdil, že pozná našu stránku, ale že je od jari umretá...
Ešte poznámka: občas sa pritrafí v odoslanom príspevku nejaká chybička, ktorú chcem opraviť (hoc aj minútu po odoslaní), ale neviem príspevok opraviť. Ak použijem tlačidlo UPRAVIŤ, objaví sa mi prázdne okno a nemám čo upravovať. Celý príspevok znova napíšem, ale zostane tam ten pôvodný príspevok. Tiež sa mi stalo, že som si dal náhľad napísaného príspevku a ten následne zmizol. Nebolo čo odoslať. Bude to niekedy fungovať podobne ako na starom fóre, kde sa dali opravovať a dopĺňať príspevky aj po dlhšom čase?
neviem koho, ale chválim možnosť rolovania, ďakujem
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Co se nedostupnosti fora tyka, tak ta by ted mela byt vyresena. Vsechno dulezite je presunuto na novy hosting. U puvodniho hostitele drzime jen domenu.
ted by tedy mely fungovat spravne adresy http://www.ladaklub.com a http://forum.ladaklub.com .
Ja jsem obetoval asi 3 hodiny temhle hruzam, tak by ted bylo vhodne, kdyby nekdo obetoval chvili a dal web do cajku. Zmenil stav srazu, novinky a konecne opravil sponzory. Pristupove udaje sdelim pres sz/mail/jabber/icq.
ty problemy s odesilanim prispevku prosim nekdo proverte.
ted by tedy mely fungovat spravne adresy http://www.ladaklub.com a http://forum.ladaklub.com .
Ja jsem obetoval asi 3 hodiny temhle hruzam, tak by ted bylo vhodne, kdyby nekdo obetoval chvili a dal web do cajku. Zmenil stav srazu, novinky a konecne opravil sponzory. Pristupove udaje sdelim pres sz/mail/jabber/icq.
ty problemy s odesilanim prispevku prosim nekdo proverte.
VAZ 2104 1.3 1989
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Večer, z domova, to zkusím upravit. Teď už se začal diskutovat jarni sraz 2012, tak je tam co dát.dandy píše:Občas ma to prehodí aj na úvodnú stranu našej stránky a tam je ešte info o pripravovanom jarnom zraze 2011 !
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizováno.
Nevíte někdo jak na seskupení vláken k Jedovnici 2011 do skupiny a celou tuto skupinu umístit do Uplynulých srazů? Já tam nic k založení skupiny nevidím. Posledně to snad mohl jen admin.
Nevíte někdo jak na seskupení vláken k Jedovnici 2011 do skupiny a celou tuto skupinu umístit do Uplynulých srazů? Já tam nic k založení skupiny nevidím. Posledně to snad mohl jen admin.
Nufunguje mi automatické přihlašování. I když zaškrtnu při přihlášení příslušný čtvereček, tak nefachčí.
Co s tím můžu dělat?
o jee. jake url pouzivas?
Co s tím můžu dělat?
o jee. jake url pouzivas?
Štěpáne, nejsi náhodou na foru, co je na oranžérii? Tam to nefunguje. Přejdi přímo na domovské forum.ladaklub.com
Aha... Já už v tom mám zmatek.
Ono to funguje paralelně? To jsem z toho teda Sob...
Ono to funguje paralelně? To jsem z toho teda Sob...
Neboj, nejsi v tom sám. Sice tomu prd rozumím, ale opravdu to funguje paralelně. Pokud ne dokonce serio-paralelně.
jestli mate pocit, ze v tom mate chaos, tak forum zpristupnim jeste treba pres http://lecebnaprodusevnechore.barinka.net/ at mate o cem premysletHurikán píše:Neboj, nejsi v tom sám. Sice tomu prd rozumím, ale opravdu to funguje paralelně. Pokud ne dokonce serio-paralelně.
VAZ 2104 1.3 1989
Ukázka jak by to nemělo být a návrh jak si to představuji:
Citace citace: Kdysi jsem zde psal - cituji: >>>Chce to jenom trochu si prohlédnout fórum . Tvůj problém (včetně odpovědí na něj) je podrobně (včetně obrázků a výpočtů) rozebrán v sousedním tematu "hon na miliampéry" . Pravda - název tematu moc nenapovídá, ale temata okolo nabíjení (vč. alternátoru ,baterie a přechodových odporů) jsou po fóru bohužel naprosto chaoticky rozházena (už jsem to tady sice psal, ale tímto bych chtěl znovu poprosit adminy o sjednocení, aby nebyla stále zakládána nová a nová temata s různými názvy a stejnou problematikou u každého modelu vozu, přes "poklábosíme", až po FAQ) .Asi jsem se i já "zasloužil" o část těchto "zmatků", poněvadž jsem nechtěl pokračovat na toto téma v "poklábosíme", kam se to opravdu nehodí .Snad by bylo nejlepší někde otevřít vlákno "Zdroje a spotřebiče proudu v automobilech" a rozdělit na alternátor, akumulátor, žárovky, motory(dále dělit na starter, větráky topeni a chlazení čerpadla, krokové motory atd.), tepelné spotřebiče, řídící elektronika, sdělovací elektronika a ostatní. Jde o to, že se to týká ( a bohužel vyskytuje ) prakticky u všech typů automobilů <<<.
Problém je v tom, že na dotaz zapal* v "hledej" bys odpovědi na všechno okolo zapalování našel, ale je to po fóru tak rozptýleno, že se Ti vrátí 2401 odkazů (To je cca 100 hodin čtení odkaz/minuta). Proto bych chtěl znovu poprosit tvůrce fóra. Až se bude dělat nějaká větší změna -nezapomeňte uvážit to, co jsem zde již několikrát psal:Antonin00 píše:chcel by som sa spytat mam ladu 110 16V rok 2001 blbne mi zapalovanie.je tam zapalovaci modul a chcem sa spytat ci to dakto uz rozoberal je tam len elektronika alebo aj nejake pohyblive casti.
Citace citace: Kdysi jsem zde psal - cituji: >>>Chce to jenom trochu si prohlédnout fórum . Tvůj problém (včetně odpovědí na něj) je podrobně (včetně obrázků a výpočtů) rozebrán v sousedním tematu "hon na miliampéry" . Pravda - název tematu moc nenapovídá, ale temata okolo nabíjení (vč. alternátoru ,baterie a přechodových odporů) jsou po fóru bohužel naprosto chaoticky rozházena (už jsem to tady sice psal, ale tímto bych chtěl znovu poprosit adminy o sjednocení, aby nebyla stále zakládána nová a nová temata s různými názvy a stejnou problematikou u každého modelu vozu, přes "poklábosíme", až po FAQ) .Asi jsem se i já "zasloužil" o část těchto "zmatků", poněvadž jsem nechtěl pokračovat na toto téma v "poklábosíme", kam se to opravdu nehodí .Snad by bylo nejlepší někde otevřít vlákno "Zdroje a spotřebiče proudu v automobilech" a rozdělit na alternátor, akumulátor, žárovky, motory(dále dělit na starter, větráky topeni a chlazení čerpadla, krokové motory atd.), tepelné spotřebiče, řídící elektronika, sdělovací elektronika a ostatní. Jde o to, že se to týká ( a bohužel vyskytuje ) prakticky u všech typů automobilů <<<.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
Neviem komu adresovať dotaz: knižnica nefunguje? Po prihlásení sa menom a heslom mi to vypíše nejaký problém: Chyba spojeni s databazi:Access denied for user 'ladaklub.com'@'localhost' (using password: YES)
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Kedysi pri registrácii na fórum bolo nutné zadať bydlisko. Dá sa to zaviesť aj teraz? Iritujú ma inzeráty, kde nie je uvedené miesto odberu a používateľ nemá vyplnenú kolonku "bydliště".
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
To nevím, podívám se na to, ale prosím Honzu (JmJ), aby se na to mrknul taky. Každopádně když uvidíš někde takový inzerát, kde není zadáno místo, tak ho nahlaš a bude odstraněn moderátory. Kdysi jsme se na tom, tuším, dohodli.
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Prosím barevné, aby klábosení na téma porouchaného krompáče přesunuli jinam. Neb už to s tím rozvodovým řemenem moc nesouvisí. Děkuji.
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 69#p358669
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 69#p358669
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch