jak funguje LPG?
Moderátor: Moderátoři
Já to v zimě pod -10 dělám tak,že otevřu sitič a prostě na lpg nastartuju.Plynového pedálu se ani nedotýkám protože moje zkušenost je taková,že jakmile se zvýší průtok lpgu,reduktor zamrzne a pak už nepomůže ano svěcená voda(ten bazmek pak propouští i když je přepnuto na benzín).Nechám ohřát=oškrábu auto a vesele jedu a sleduju nechytající a roztláčené škochtle
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
-
- Kontaktovat uživatele:
ne to zatial zamrzlo ia raz, minulu zimu, ked som si povedal ze je moc zima a nastartoval som na benal, po chvilke jazdy teplomer uz bol asi na 70 stupnoch, som prepol do LPGu, a na dialnicnom vyjazde som na 2ke stupil na plyn a hore na dialnici to zamrzlo...
prepol som do benalu a po 10m mi dosiel benzin...
tak som to hodil na pumpu, tam som zistil ze reduktor je cely biely, natankoval benal (nemal som ani korunu, esteze platobka bola vo vrecku) a az domov som dosiel na benal (asi 7km), a aj tam bol este reduktor omrznuty...
inak furt startujem so syticom na plyn len v tych najvacsich mrazoch na benzin.
prepol som do benalu a po 10m mi dosiel benzin...
tak som to hodil na pumpu, tam som zistil ze reduktor je cely biely, natankoval benal (nemal som ani korunu, esteze platobka bola vo vrecku) a az domov som dosiel na benal (asi 7km), a aj tam bol este reduktor omrznuty...
inak furt startujem so syticom na plyn len v tych najvacsich mrazoch na benzin.
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Diky vsem za reakce.Otroka mam jen asi pul roku a tak s plynem nemam jeste zadne vetsi zkusenosti.S tim syticem to zkusim,jinak kdyz clovek rano zaspi a specha do prace tak to nejde neslapat na plyn,ale poucil jsem se ... diky vsem
Lada neni jen auto,je to zivotni styl.
2103 model 77 Bila pani
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
2103 model 77 Bila pani
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
Mě BRC nikdy za jízdy nezamrzlo. Buď jej nenahodím (do LPG) nebo odjedu na něj odjedu normálně. Jen má tendenci chcípat, nedží na sytič. Loni jsem v zimě startoval tak do -5, pak už jsem to netrápil a radši přepínal do benzínu. Ono je nepříjemný zbytečně točit startérem, když má baterka umírací úmysly.zigulman píše:Diky vsem za reakce.Otroka mam jen asi pul roku a tak s plynem nemam jeste zadne vetsi zkusenosti.S tim syticem to zkusim,jinak kdyz clovek rano zaspi a specha do prace tak to nejde neslapat na plyn,ale poucil jsem se ... diky vsem
již bez Lady. Přešel ke Škodě.