Mimochodem, napadá mne geniální způsob jak območit E7: spočítat baterku tak, aby to byl "plugin hybrid", který vydrží na baterku tak dlouho, aby výsledné emise CO2 byly v normě (za předpokladu známé délky testu WLTP apod)

Moderátor: Moderátoři
Roman-Zilina píše:u nas v ZA som uz dokonca videl autoskolu, ktora jazdi na automatickej prevodovke![]()
![]()
Nemcurom drbe na total, horsie vsak je, ze tym infikuju celu EU.Liftback píše:Degenerovanie mládeže - celkom trefné prirovnanie, bez placky (mobilu) asi už ani necikajú a nezaspia. Chcel by som vidieť mladého frajera ktorý by hodil na Wartburgu spiatočku![]()
*Inak čo sa týka nových trojvalcových benzínových lowdownsizesuperduperekokokomotorov tak sú prevažne testované v ideálnych podmienkach ale pri plne naloženom trojhrnčeku na stúpajúcej dialnici je ta spotreba, rev motora a pocit neistoty hmatateľný, zážitok posádky určite stres a panika. Výdrž takéhoto motora je naozaj otázna, nakoľko je komplikovanejší, všetko má svoje pre a proti. Nemci majú momentálne veľké problémy s kvalitou, týka sa to našej Slovenskej pobočky, podvádzajú naďalej v softvéroch a iných veciach načo im číňania prišli a padajú reklamácie a tresty, kvalita šla tiež rapídne dole, znak W za ktorý si priemerný nadšenec tejto značky priplácal desiatky tisíc € už doháňajú korejci s polovičnými cenami.
Podľa ešte optimistických dohadov koncern zaspal len 10-12 rokov vo vývoji áut..ale zdá sa to byť horšie. Chcú takmer okamžite (3-5 rokov) skončiť s naftovými a benzínovými motormi, ekoterorizmus a ekovlna v nemecku melie všetko dookola. Veľmi sa teším na nadchádzajúce roky automobilizmu kde bude smerovaťči hybridne alebo total elektrický alebo predsa len plyn a v malej miere atmosféra.
Já bych to taky neuměl. A kdo z vás starých frajerů by uměl jezdit s dejme tomu L&K Voituretou A? Ale proč ne, jen si tu hoňme trika.Křečík Barbuška píše:Mám obavu, že neschopnost hodit zpátečku na Waranovi toho mladého frajera vůbec, ale vůbec netrápí.
Snad kromě 3a nevímGeorgius píše:Tak ono to není jenom o machrování ...