hlavne ten s tou marenou by mel radost, kdyby chtel rychle odjetKoko Loko píše:Nádherná předpaneláková scenérie, až mi oko zaslzelo.

Moderátor: Moderátoři
Jeho bojJmJ píše:hlavne ten s tou marenou by mel radost, kdyby chtel rychle odjetKoko Loko píše:Nádherná předpaneláková scenérie, až mi oko zaslzelo.
nevím nevím ale teda jako jezdit s přibržděnou paknou... netvrď mi že dva klíče zezdola a nedokážeš povolit brzdu? nehledě na to že jako ti to drhne i když ji máš dole??? to asi brzo zakalíš buben..Cooper píše:Jeho bojJmJ píše:hlavne ten s tou marenou by mel radost, kdyby chtel rychle odjetKoko Loko píše:Nádherná předpaneláková scenérie, až mi oko zaslzelo.
Já tam stál první, jak se tam dostal on, nevím...
ja som sa s tymto problemom mordoval skoro 3 dni a vyriesila to len kamoška BOSH-ka a nove lanko od rucnej brzdyPatrac píše:netvrď mi že dva klíče zezdola a nedokážeš povolit brzdu
Jednou asi jo tak před 12ti lety kdy jsem tam dával snímač otáček , jinak nikdy žáden problém . Kouknu na fotky .Michal Pokorný píše: Že ty si za ta léta na zadní brzdy u 21043 nikdy nekoukal ?
no muze se dotykat pruzinka o buben...pokud zabira rucka az nahore, pak to muze byt pricina...je moc provesena pruzina a tre o buben...Cooper píše:Při zatažení ruční brzdy o zub pískání přestane a změní se na takové "dření" o další zub zvuk zmizí úplně.
Jo, to bude asi ono.....Drobek81 píše:no muze se dotykat pruzinka o buben...pokud zabira rucka az nahore, pak to muze byt pricina...je moc provesena pruzina a tre o buben...Cooper píše:Při zatažení ruční brzdy o zub pískání přestane a změní se na takové "dření" o další zub zvuk zmizí úplně.