P.S. Ale přiznám se, zhřešil jsem, silikonem jsem kdysi těsnil jednu převodovku a kupodivu neteče

Moderátor: Moderátoři
V tomhle naprosto souhlasím s Koko-LokemKoko Loko píše:Ano, papír je papír, pod pumpu to nejlepší, hlavně žádný silikon!
Citace z technixkých údajů: >>>Hurikán píše:Do okruhu chlazení žádný silikon nepatří.Koko Loko píše:Ano, papír je papír, pod pumpu to nejlepší, hlavně žádný silikon!
Nesouhlasím, nikdy jsem nečekal na vytvrdutí silikonu a zatím nic neteklo! Základ je místo spoje očistit a odmastit. Když měním vodní pumpu tak dám silikon, papír a silikon. Když není papír tak to napatlu a drží to taky. Dotáhnu a je sucho.Ono je to totiž potřeba přitáhnout jen tak lehce a po vytvrdnutí silikonu dotáhnout, pak nepoteče.
Nezblázníš. Použiješ odstraňovač těsnění. Nastříkneš necháš 5 minut působit, utřeš hadrou a je čisto.Když to náhodou nepoteče, tak se zase zase zblázníš při demontáži a následném čištění, proto papír.
A proč by tam nepatřil? Oblast použití silikonu - sací systém, vodní a olejová čerpadla, víka motoru a převodovek...(maximální odolnost vůči chladícím prostředkům ,nemá žáné negativní účinky na el. komponenty ani na lambda sondy ...V tomhle naprosto souhlasím s Koko-LokemDo okruhu chlazení žádný silikon nepatří.
Ne ne, trubka nezavazí.Plavec - proč jste vlastně tu trubku oddělávali? Při sundání hlavy přece nezavazí. Ne?
joo, to je pravda, jen to chce trochu dýl hledat. Náš vidlákov je docela velkej.zelvotron píše:Stačí když si na "satelitu" najde Těchobuz a tam už hradní střelu na dvorku uvidí
Přesně takTeepee píše:plavec napsal:
Tak leda v pátek, jestli budu na wi-fi v knihovně.
Připomínám, že v pátek budeš v 19.00 před KoněvkouAspoň nám slib, že to zkusíš nějak udělat.