Jinak aby řeč nestála, tak podám report z dnešního dne. Po projíždce ucpaným Brnem, nákupu dílů v Solexu a cestě do Meziboří se mi na auto vrhli dva magoři. Rozebrali co se dalo, jen proto, aby řekli, že je to ještě dobrý a zase to složili...
Tak a teď to radši trochu rozepíšu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Poručil jsem si výměnu spojkové lamely. Jak se ukázalo po vyndání převodovky, ta původní tam byla téměř nová a nejetá. Tak se to zase dalo zpět. Asi se v bazaru brzy objeví inzerát na lamelu a ložisko. Dle stupně opotřebení té co tam teď je, to potřebovat hned tak nebudu
Dále jsem si poručil kontrolu a seřízení brzd, včetně výměny brzdových destiček. Původní destičky téměř netknuté a asi se ty nově zakoupené brzy na bazaru objeví...
Pak tedy výměna spojkových válců. To už bylo potřeba, ten jeden tekl do interiéru jak blázen...
Další bylo vystříkání dutin. To asi bez komentáře.
A pak už mi jen trochu lépe spasovali a utáhli dveře.
Na zítra vyhrožují seřizováním motoru, tak se nechám překvapit s čím příjdou. Celou dobu jsem u nich na dílně a koukám jim přes rameno, aby něco nevošulili, tak makaj dobře
A ač bylo vyndavání převodovky kvůli spojce zbytečné, jsem rád, že alespoň vím, že je spojka ok a vše na co sáhli, to promazali a rozhejbali a ošetřili. Taky jsem se dozvěděl další info o svém autě. Co je ok, co je na tom hůř a co za pár let bude problém.
Sice kvůli jejich servisu najedu přes 500 km, ale stále si myslím, že se to vyplatí - protože se ještě navíc krásně projedu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)