S Práglem jsem se už nakonec taky porval, byť neřídím jako Pražáci. Našel jsem právě jednoduchou fintu a to je používání blinkru. Prostě blikat včas, a od začátku blikání správně načasovat manévr (blikání nesmí stihnout unudit ani znervoznit). A pak "vyděračsky" asymptoticky jedu do druhýho pruhu. I ti, co původně nechtěli, nakonec pouští

Akorát je třeba dávat pozor právě na rychlíky, těm pod kola neradno zajížděti. Takže jako všechno,
je to o momentálním vyhodnocení situace. Každopádně obecně když vznikne nejistota, držím rychlost a směr - i za cenu, že něco přejedu. Anebo se prostě rozhodnu i za cenu, že se budu vracet. Hlavně neblbnout ... hezky plynule, žádný šoky ...
vintera - já právě předminulý pátek jel do Klatov, snad poprvé za světla a musím říct, že to bylo horší než celá Praha. Možná taky proto, že byl pátek. Já spěchal, to přiznávám (měl jsem hodinu zpoždění na rande

), ale to, co jsem viděl ... lidi předjížděli s autama v protisměru stylem "nějak se vejdem", co chvíli někdo někomu skoro v kufru ...
Buď jsem to předjel, nebo držel pořááádnej odstup, protože jsem pořád čekal, že se někdo srazí ... hrůza. Před Klatovama jsem chytil nějakou pomalu jedoucí kolonu, na předjíždění byla moc dlouhá a lidi měli špatný rozestupy. Tak jsem se radši vzdálil
Ještě Atex: Ještě takhle - když to bude HTP, který mi tam vjelo v obci a evidentně spěchá, zatímco já ne, přestože mám výkon na to, abych ho předjel, neudělám to. Na co, že

Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).