To,co tady čtu je dost smutný a to hlavně proto,že se tu někdo angažuje a přesto se najdou lidi,který se snažej jít jinou cestou a ještě blbě.Kurňa chlapi,copak nejde jít jednou společnou cestou a nehrát si na soukromníky?Vždyť jsme všichni členové jednoho Ladaklubu(i když neoficiálního),tak proč takový kraviny!Standa píše:Tak jsem volal do toho campu.Podle požadavků je tam daná rezervace.Ale vypadáme respektive já sám vypadám totální debil.Ono je totiž strašně těžký napsat na forum já pojedu a chci jet pod stan nebo do auta nebo budu v chatce.Našlo se pár aktivistů který sice jedou na Ladasraz a vědí že se tady dělá hromadnej seznam na ubytování.Nicméně jedou asi tajně neba tak takže si volaj o rezervace přímo na camp.Jakkoliv mi připadá toto počínání debilní tak ho nebudu komentovat.Jen a pouze se ptám vás již zapsaných jestli se nejedná o něhoho z Vás.Potom nám budou přebejvat místa a budem tam ještě vypadat jako voly co neumněj do pěti počítat a hlavně jako voly co nejsou schopný se dohodnout.
Mluvil jsem s tou paní sparávcovou i o naší jarní návštěvě,nebyl jedinej problém až na neděli kdy prej naši ožralí členové začali demolovat zařízení campu a hračky pro děti.A to prej pomine to že byly dosti hluční.Prosím Vás o jedno.Když už je nutné se zechcat tak že ani nevim co dělám tak se alespoň ukliďte někam do prdele aď vás nikdo nevidí.Berte to tak že děláte ostudu i nám.Ti dotiční vědí ke komu se mluví takže nebude třeba jmenovat.
Děkuji a těšim se NAVI Stenly
K druhému odstavci:
Nejsem mezi vámi zase tak dlouho,ale docela by mě mrzelo,kdyby k našemu účinkování kdekoli začal patřit i strach místního obyvatelstva a nedej Bůh i účinkování pořádkové Policie.To jste na tom někteří tak špatně,že se neumíte ovládnout?Je opravdu hodně smutný,když se najde někdo,kdo dokáže ničit práci a radost druhých!!!
Myslím,že nám všem jde o jednu věc,tak se jí držte a pokud potřebuje někdo vybít energii,tak ať jí vybíjí při rozumné zábavě pro všechny-to si myslím,že bude lepší a nikomu to neublíží.
Omlouvám se,že jsem se tak rozepsal,ale muselo to ven.
Díky Ctirad.