Tlumiče a pérování
Moderátor: Moderátoři
Tavri, keď nelietaš rýchlo, tak to vôbec nemusíš prežívať. Kľudne môžeš vymeniť jeden tlmič a na druhý deň zasa druhý. Štelovacie skrutky pri tom patria naspeť na tebou označené miesta a na tretí a hoci aj o týždeň urobiť geometriu, len treba jazdiť s citom. Viem o čom píšem, lebo asi takto som si sám zdvihol predok, len akurát, že som tlmiče nemenil, ale dával originál RU podložky na ne.Vôbec sa už toho auta nebojím a je to dobrá hračka v niektorých lepšia a v niektorých veciach horšia ako Tavria. Mimochodom mi odhnil zadný výfuk po 6. rokoch. Tu stojí 1200 sk, ale ja si ho zanitujem a za tie isté peniaze si o pár mesiacov kúpim nerezový na UA. Krabica, nová rada, Tavria mne je to všetko jedno. Žiadna veda.
Trocha som sa v tých predných tĺmičoch hrabal a jedno viem určite: ak by tlmiče so Samary predsa pasovali a podľa katalógových čísel majú pasovať, tak telo tlmiča je iné a nevôjde do ňho Samarácky kartridž a horné uloženie je je tiež už pozmenené. Hlavne je tam iná dorazová guma, ktorá má lepšie tlmiť nárazy tlmiča a pružiny do karosérie.
Tlumiče a pérování
Mám 2111 a při jízdě v pěti lidech dřu v zatáčkách zástěrkami. Chci se zeptat jaké máte zkušenosti co se týče utužení zadní nápravy. Z čeho by tam mohly pasovat silnější pružiny?
Nové origo pružiny budou taky blato! Chce to rapidně přitvrdit.
Podložky pod pružiny je až ta poslední možnost. "kde je sehnat"???
A co to jsou "ladakostky"? Tak to netuším. Nejlepší by bylo sehnat delší tvrdší pružiny.
V Rusku snad montují stejný péra na všechny tři modely.
Přitom je snad jasný, že si kombíka nekupuji, abych v kufru vozil sportovní tašku.
Podložky pod pružiny je až ta poslední možnost. "kde je sehnat"???
A co to jsou "ladakostky"? Tak to netuším. Nejlepší by bylo sehnat delší tvrdší pružiny.
V Rusku snad montují stejný péra na všechny tři modely.
Přitom je snad jasný, že si kombíka nekupuji, abych v kufru vozil sportovní tašku.
Tak třeba tam můžeš i po sklopení sedaček ležet jako v posteli.žež píše:je snad jasný, že si kombíka nekupuji, abych v kufru vozil sportovní tašku
Ale jo chce to kostky aby se zadek trochu zvednul.Kolik stojí, neporadím, ale tak mě napadá co se zeptat v autodílech Thorn?Tam něco mají na ty naše kočáry. www.thorn.cz
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch