C-E = Check engineJiri píše:Nevím co je to kontrolka C-E

Moderátor: Moderátoři
Tak to se omlouvam. Je pravdou, ze drive jsem moc do nove rady nechodil, neb mi to vzdy trochu pripadalo, ze je mezi krabicemi a vajicky tak trochu bariera, coz mi ostatne pripada dodnes. A tak mi to zrejme uniklo.Jiri píše:wolfe historii meho vozitka j sem tu kdysi popisoval doost podrobne:-), (dovezene z rakouska)...
Neukvapovat se ! Někdy stačí "přišponovat" klínový řemen .JmJ píše:Vemu volt metr a zmerim dobijeni, to je prvni, co bych udelal, kdyz mi odejde baterka, zvlast, pokud odchazi rychle a predcasne. Az pak me cenu dal spekulovat, jestli to hodit ze skaly, nebo opucovat kontakty nebo opravit alternator.
Řemen volný není, takže ho šponovat ani nemusím.Petr HC píše:Neukvapovat se ! Někdy stačí "přišponovat" klínový řemen .JmJ píše:Vemu volt metr a zmerim dobijeni, to je prvni, co bych udelal, kdyz mi odejde baterka, zvlast, pokud odchazi rychle a predcasne. Az pak me cenu dal spekulovat, jestli to hodit ze skaly, nebo opucovat kontakty nebo opravit alternator.
Wolf píše:Tak to se omlouvam. Je pravdou, ze drive jsem moc do nove rady nechodil, neb mi to vzdy trochu pripadalo, ze je mezi krabicemi a vajicky tak trochu bariera, coz mi ostatne pripada dodnes. A tak mi to zrejme uniklo.Jiri píše:wolfe historii meho vozitka j sem tu kdysi popisoval doost podrobne:-), (dovezene z rakouska)...