C-E = Check engineJiri píše:Nevím co je to kontrolka C-E
Baterie pro 2111
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Mě svítí právě C+E jak řekl Luděk. kontrolka dobíjení nesvítí.Mám zajít teda rovnou k elektrikáří na proměření toho dobíjení, nebo se mám ještě rači trmácet do Sadský nebo někam, kde maj diagnostiku?Aby mi přečetli počítač...
Jiri, já nejsem uživatel, ale hňup, kterej doufal v to že lada je stejná lidovka jako škoda ale to že se to začne takle srát jsem nečekal. teď se v tom pořád s někým vrtám
Jiri, já nejsem uživatel, ale hňup, kterej doufal v to že lada je stejná lidovka jako škoda ale to že se to začne takle srát jsem nečekal. teď se v tom pořád s někým vrtám
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
wolfe historii meho vozitka j sem tu kdysi popisoval doost podrobne:-), (dovezene z rakouska)
auto bylo zboreno na zadek hned cestou z autosalonu, jemu pojstovna uhradila vse a auto prodala - a nekdo tady z cech kdo se tim zivi to dotahnul a opravil a chili s tim jezdil a pak pres inzerat prodal:-) byly k tomu papiry, fotky stavu pred opravou...
no a prvnich 30000km bezproblemove skoro nove auto do 60000 jsem si rikal pokazdy ze je to nahoda a pak už jsem premyslel jak se toho rychle zbavit ))
auto bylo zboreno na zadek hned cestou z autosalonu, jemu pojstovna uhradila vse a auto prodala - a nekdo tady z cech kdo se tim zivi to dotahnul a opravil a chili s tim jezdil a pak pres inzerat prodal:-) byly k tomu papiry, fotky stavu pred opravou...
no a prvnich 30000km bezproblemove skoro nove auto do 60000 jsem si rikal pokazdy ze je to nahoda a pak už jsem premyslel jak se toho rychle zbavit ))
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se omlouvam. Je pravdou, ze drive jsem moc do nove rady nechodil, neb mi to vzdy trochu pripadalo, ze je mezi krabicemi a vajicky tak trochu bariera, coz mi ostatne pripada dodnes. A tak mi to zrejme uniklo.Jiri píše:wolfe historii meho vozitka j sem tu kdysi popisoval doost podrobne:-), (dovezene z rakouska)...
Neukvapovat se ! Někdy stačí "přišponovat" klínový řemen .JmJ píše:Vemu volt metr a zmerim dobijeni, to je prvni, co bych udelal, kdyz mi odejde baterka, zvlast, pokud odchazi rychle a predcasne. Az pak me cenu dal spekulovat, jestli to hodit ze skaly, nebo opucovat kontakty nebo opravit alternator.
Wolfe , nemusis se omlouvat.... s tou barierou mas pravdu - krabice jsou se vsim vsudy jiny auta a rekl bych že diky letitemu vyvoji jsou konstrukcne vychytany a jednodussi...
tak se stava že si lidi s novym kusem nemaji občas co povidat s majiteli krabic... stejne jsou akorat roztece sroubu na kola, ...jo prehanim ale v zasade je to tak....
tak se stava že si lidi s novym kusem nemaji občas co povidat s majiteli krabic... stejne jsou akorat roztece sroubu na kola, ...jo prehanim ale v zasade je to tak....
Jak to tak pozoruju, tak problémový jsou hlavně kusy dovezený ze západu
No já sem se při prohlížení katalogu ND celkem divil, kolik dílů je stejnejch s krabicema. I když jde hlavně o drobnosti, typu těsnění pod víčkem oleje, čidlo teploty vody, tlaku oleje (vše 2101 ), stmívač osvětlení palubky (2106), dveřní spínače (2107)...
No já sem se při prohlížení katalogu ND celkem divil, kolik dílů je stejnejch s krabicema. I když jde hlavně o drobnosti, typu těsnění pod víčkem oleje, čidlo teploty vody, tlaku oleje (vše 2101 ), stmívač osvětlení palubky (2106), dveřní spínače (2107)...
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Řemen volný není, takže ho šponovat ani nemusím.Petr HC píše:Neukvapovat se ! Někdy stačí "přišponovat" klínový řemen .JmJ píše:Vemu volt metr a zmerim dobijeni, to je prvni, co bych udelal, kdyz mi odejde baterka, zvlast, pokud odchazi rychle a predcasne. Az pak me cenu dal spekulovat, jestli to hodit ze skaly, nebo opucovat kontakty nebo opravit alternator.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
třeba včera jsem vlezl do auta, a podotýkám, že stropní světlo mám vypnutý, otočím klíčkem a ono se to vypnutý světlo rozsvítí, tak jsem ho zapnul a znova vypnul a nic.Tak jsem zhasnul motor, znova nastartoval a už nesvítilo a fungovalo, tak jak má.
Zdá se že s dobíjením problém nebude, měřil jsem všechny čláanky a jsou v zeleným poli, jeden sice je je na hraně ale jde to.Tak to vidím na diagnostiku. Už to vidím přijedu tam a řeknou mi- závada chodu větráku a vada řídící jednotky.
Wolf píše:Tak to se omlouvam. Je pravdou, ze drive jsem moc do nove rady nechodil, neb mi to vzdy trochu pripadalo, ze je mezi krabicemi a vajicky tak trochu bariera, coz mi ostatne pripada dodnes. A tak mi to zrejme uniklo.Jiri píše:wolfe historii meho vozitka j sem tu kdysi popisoval doost podrobne:-), (dovezene z rakouska)...
Mám taký dojem, že ta bariéra začala už konečne padať, z čoho mám v konečnom dôsledku radosť, lebo o čom je takýto klub, ak členovia majú rovnakú značku, len iný model a každý si prihrieva len svoju polievku. A pri tom je jasné, že autá sú už len tým špecifické, že sa vyrobili v Rusku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mně ve 112 vyplivla baterka a to po dvou mněsících provozu. Předtím sem ji mněl 1,5 roku v 04 a byla naprosto v pohodě. Dal jsem ji na nabíječku a spěchám se zeptat, zda pokud by mně nedobíjel alternátor, se mně rozsvítí Check engine. Po přečtení všech příspěvků v této rubrice mně tento dotaz už připadá zbytečný. Ale chci se zeptat, jestli je možné, že mně baterku vytahalo autorádio. Když jsem auto koupil, tak bylo odpojeno. S výmněnou baterie jsem ho zapojil. Dnes jsme ho s kamarádem měřili a bere 40 miliampér, i když je vypnuté. Počítali jsme to a vychází to na 57 dnů, což zhruba odpovídá době, kdy se dávala jiná baterka.