No, článok som si prečítal.... Ale je tam veľa "ale". Napr. píšu tam, že by mali mať svetlá dve poistky, lenže tento človek tam nemal žiadne poistky na tých pozíciach. Čiže ja som na mojej Veste neštudoval či sú tam tie poistky, ale ja si myslím, že tento človek mal problém v tom, že pravdepodobne fakt nemal tie poistky a denné svetlá išli tzv. "na priamo" bez istenia do RJ, a jemu sa stala nejaká chyba na diódách(pravdepodobne skrat, čiže mu ledka "odišla") a tým mu RJ odpálilo. Škoda, že tam nepíšu, že či tie Ledky čo odtiaľ "vyhodil" ešte potom fungovali... No a čo sa týka toho väčšieho odporu Lediek to sa mi nezdá, lebo vždy všetko odpaľuje iba prúd! Ani napätie, ani odpor ešte nikdy nič neodpálili!!

Viem o čom píšem, lebo som elektrikár. Ak bude niekoho zaujímať podrobnejšie ako je to s tou elektrikou, tak mu to rád popíšem... Keby mal veľký odpor odpaľovať RJ, tak RJ by nám poodpaľovali všetky vypnuté vypínače v aute, lebo každý vypnutý vypínač má vlastne medzi vypnutými kontaktami veľmi veľký odpor(čiže vlastne odpor vzduchu)

Jediný problém s odporom je v "moderných" autách, ktoré dokážu "strážiť" všetky elektrické spotrebiče, vrátane žiaroviek. Čiže tam keď zistí zmenu nastaveného odporu(vyšší/nižší) tak vypíše chybu buď konkrétnu žiarovku napíše, resp. iba rozsvieti kontrolku. Takže v takých autách sa dáva ku ledkám odpor, resp. už ledky tento odpor majú v sebe, len preto aby sa simulovala pôvodná záťaž. Takže ledka s odporom vlastne "žerie" presne toľko ako pôvodná žiarovka, čiže nemáte vtedy vôbec žiadnu úsporu spotreby len máte "modernejšie" a belšie svetlo. A ako píše aj na konci toho článku, tiež by ma zaujímalo, či mal niekto takýto problém aj na Renaulte Trafic. Ak nie, tak niekde v zapájaní RJ spravili chybu súdruhovia zo ZSSR

Však už len v tom spravili chybu, že tam páru drátikov poprehadzovali, a to nám tiež vybíja batériu(okrem toho, tiež chybného softvéru).
Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko

(04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská

(06_2019 - )