Problémy s některými členy

(Já jsem postavil bábovičku a on mi ji zbořil, aneb volný ring pro lidi, kteří jsou ve při :-) )

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

Dědo, kurnik, tobě jsem to obzvlášť trpělivě vysvětloval:)

Dneska si jedno sjednávám...

Koukám, jak tři spustí něco, co už se v podstatě vyřešilo a dalších deset se vyjádří stylem "no, sice ho skoro neznám, ale dluží mi dvě piva, neřekl bych to do něj..."
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

Little Red Riding Hood píše:hele když je tu řeč o těchdle věcech docela ve mě hrklo, máte u kopra někdo sjednané povinné ručení??..
Prosi ta co to sem motas? "U Kopra nema rucenie nikto." Ale Kopr sprostredkoval kope ludi povinne rucenie za velmi slusnych podmienok ( ja som jeden z nich ) a musim povedat, ze som to rucenie cez neho vybavoval mailom a telefonicky a prebehlo to k mojej uplnej spokojnosti. A co viem zatial sa nikto na povinne rucenie SPROSTREDKOVANE Koprom nestazoval nikto.
Roman
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

Také mám za to, že Kopr je šlušný člověk.
Asi udělal nějakou "botu/ránu", ze které vzpamatovat se bude trvat déle - dejme mu čas.
Já mu věřím. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

Luděk Musil píše:Také mám za to, že Kopr je šlušný člověk.
Asi udělal nějakou "botu/ránu", ze které vzpamatovat se bude trvat déle - dejme mu čas.
Já mu věřím. L.
Pod toto se podepíši i já. Spousta lidí už asi zapoměla, jak je Kopr v Trnavě i na jiných srazech hostil svým masem na grilu, i když skoro neměl na benzín ... Do těžké situace se může dostat každý, ne každý ji však dokáže řešit tím správným způsobem.
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Marek

Příspěvek od Marek »

Nikdy jsem Koprovi žádné peníze ani věci nepůjčoval / neprodával, nic mi nikdy nedlužil ani nedluží. Považuju ho za prima kluka, který byl vždycky velmi přátelský a vstřícný. A do těžké životní situace se může dostat kdokoli z nás, pánové. Tím se pochopitelně nechci nikoho zastávat, ale i mne před nedávnem podobná situace potkala a řeknu vám - nebýt opravdových kamarádů (ne těch, kteří si na kamarády jen hrají), asi bych se z toho nedostal. Prostě život není peříčko a někdy člověku naloží na hrb víc, než unese.....

Ostatně proto jsem do předešlého příspěvku napsal, že je mi líto těch, kteří mají s Koprem (či jinými) nevyřízené pohledávky, ale můj názor je ten, že asi nebylo úplně fér to tady rozmazat jako hovno v trávě - to šlo určitě řešit citlivěji. Tím se samozřejmě nechci nijak dotknout Iva a ani jiných lidí zde, jen myslím, že určitě by se našel citlivější způsob řešení.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
Cooper

Příspěvek od Cooper »

Já sice viděl Kopra jen párkrát, teda lépe řečeno dvakrát. Když se na věc podívám z nestranného pohledu.....Určitě by Kopr rád pohledávky vrátil, řekněme že mu to věřím. V tom případě mi není jasný jeden řádek v jeho podpisu.

"LADA 21061- CITROEN BX 1.8TD-MOSKVIČ 412"

Já považuju za obrovský luxus mít jedno auto. Proč tedy dlužící člověk "živí" hned tři? I kdyby jedno prodal, určitě splatí všechny pohledávky tady v klubu a ještě mu něco zbyde.....Kopře, zamysli se ;-)
Lada 21044i r.v. 1997 "Láďa"
Lada 2105 r.v. 1984 "Ivan"

http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_3751.gif

http://www.flickr.com/photos/minicoopercz/

Akce roku: Ke každému vozu Lada, svářečka MIG/MAG Zdarma!!!!

Tři Sestry Lada Gang
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Cooper, To je blbost. 21061 koupil kdysi za těžký peníz, prodal pak kvůli němu svoji samaru, aby na to měl, BX jsem mu dal já a to prosim pěkně zadarmo, dokonce jsem mu natankoval i na cestu zpátky a moskvič stál pár korun, tak proč ho nevzít. Povinné ručení v koprově podání je sranda, navíc moskvič pod rok 1975 má povinný za čtvrtinu. Vlastně ho ani neživí. Byl bych rád, aby lidi, kteří do toho nevidí vůbec, rači nic nepsali. Tak jak psal Tajfun.

Dále zaměstnání. Aby měl víc peněz a mohl lépe splácet dluhy, tak jsem mu našel práci + jsem zasponzoroval s jedním kamarádem jeho cestu sem + bydlení na měsíc, než si najde levný byt. Takže Robertovy výdaje se pohybují v tak malých částkách, že o tom nemá cenu ani mluvit. Navíc to všechno dělá kvůli dluhům, kdyby je neměl, tak jen těžko opustí svůj rodný kraj. Tak mu dejte čas, šťouralové typu Cooper.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

Vidím, že se to otočilo a největší hajzli jsou ti, co se ozvali a dovolili něco zveřejnit. Jasně. Kopr je ten největší slušňák na světě. To že se stěhuje do čech, jsem se dozvěděl náhodou, úplně jinou cestou. To, že má zrušený telefon, jsem musel zjistit sám. To, že má jiné číslo a jaké, nevím doteď a vlastně ho už ani nepotřebuju vědět. prostě jeho odchod z Beskyd vypadá, jako útěk před něčím. Maso na srazech rozdává kde kdo. To bych jako měřítko nebral. Ubytování kamarádům, co přijedou, taky. Já jsem s Koprem vlastě celou dobu taky neměl žádné problémy, dokud jsem toleroval dluhy. Marku, že ty sis od někoho s klubu půjčil peníze, sepsali jste si smlouvu a snažíš se to podle ní splácet, je chvályhodné a slušné. To že se někdo dostane do finanční tísně, taky pochopím. Ale že se to nesnaží řešit a dluhy dělá dál u lidí, kteří mu ještě věří, to už nepochopím. Taky na tom nejsem zrovna nejlíp a někteří blízcí kamarádi to o mě vědí. tak že bych si taky k tomu ještě koupil další dvě auta a domů pořídil zoo? Samozřejmě. Je to jeho věc, ale ať si stojí za svýma závazkama. To že je v kolektivu u pípy oblíbený, ještě nic neznamená. A když tu kdysi Acibuk mohl napsat o Kewintovi, že neplatí, proč my co nám dluží Kopr, to napsat nemůžeme?
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010 :hrob:
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.

Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008 :hrob:
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Já neříkám, že to neni pravda, je dobře, že se všichni ozvali, třeba si pak svý závazky líp uvědomí, ale jen píšu to, že se na to prostě nevykašlal a nezapoměl. O Tobě, Ivo, mluvil vždy hezky, říkal, že jsi jeho kamarád a nikdy by na tebe neřekl křivého slova, ani se mu nedivím, protože jsi opravdu člověk, co rád pomůže, mimochodem, já jsem Ti taky moc vděčný za pomoc, za což Ti ještě jednou moc děkuju. Je jasné, že pohár trpělivosti musel někdy přetýct, jen si nemyslím, že je hezké to rovnou takhle odsoudit a začít házet špínu na člověka, se kterým jste se všichni hodně kamarádili.
csfousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od csfousek »

Proč se k tomu Kopr nevyjádří sám.Chceme aby na to napsal svůj názor.
Lada 2105 r.v. 1985
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018

LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Třeba pro to,že nemá internet, nebo jen z mobilu, kde se dá jen tak tak číst. Dočkej času, příští týden mu ho zavedou.
Cooper

Příspěvek od Cooper »

Jelen píše: Tak mu dejte čas, šťouralové typu Cooper.
No fajn. Já jen jak bych takovou situaci řešil já, kdybych se dostal do takového finančního bláta. Nemusíme si přece hned nadávat do šťouralů ;-)

Tak teda Jelene promiň....
Lada 21044i r.v. 1997 "Láďa"
Lada 2105 r.v. 1984 "Ivan"

http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_3751.gif

http://www.flickr.com/photos/minicoopercz/

Akce roku: Ke každému vozu Lada, svářečka MIG/MAG Zdarma!!!!

Tři Sestry Lada Gang
csfousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od csfousek »

Do te doby to aministratoři smažou a by se mu dál neubližovalo.
Lada 2105 r.v. 1985

Jelen

Příspěvek od Jelen »

csfousek píše:Do te doby to aministratoři smažou a by se mu dál neubližovalo.
Já to nechám bejt, nevím, za co mě považuješ ;) jen se ho snažím trochu bránit, když to do něj všichni sypou, protože mě nic špatnýho neudělal. Nějaká taková ta zdravá diskuze i výčtiky nejsou na škodu, ale zas aby se to úplně nezvrhlo...
Cooper, promiň, tak jsem to nemyslel, jen jsem vzal Tvůj příspěvek za vzor.
Slibuju, že už ho nebudu tak zapáleně hájit, když on je to můj kamarád...
csfousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od csfousek »

Ano toto tema se obratilo protí nám my jsme jen napsali pravdu ata bolí .
Jelene : Proti tobě nic nemám .
Lada 2105 r.v. 1985

Odpovědět

Zpět na „Hádky“