auto kuscká a pozdechuje zpočátku jízdy.....2105
Moderátor: Moderátoři
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
takže kuckání se nějak probralo a celkem to jde...ovšem mám jiný, už dlouhodobý, problém....
stratování ....ráno mráz jak sviň auto chytne aniž by se tartér vůbec celý převalil.....no a pak je motor zahřátyý a já čekám a čekám a ještě čekám až po chvilce e to nakopne......
protě teplý motor se mi špatně natartuje ale ,,zmrzlý" je skoro nahozený ještě než otočím klíčem....
díky za rady
stratování ....ráno mráz jak sviň auto chytne aniž by se tartér vůbec celý převalil.....no a pak je motor zahřátyý a já čekám a čekám a ještě čekám až po chvilce e to nakopne......
protě teplý motor se mi špatně natartuje ale ,,zmrzlý" je skoro nahozený ještě než otočím klíčem....
díky za rady
mas tu membranku ekonomizere? jestli ne, tak to nikdy nemuze byt ok. poku ano, tak se dostav. vymenime, zkusime seridit.truckercech píše:takže kuckání se nějak probralo a celkem to jde...ovšem mám jiný, už dlouhodobý, problém....
díky za rady
VAZ 2104 1.3 1989
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
- truckercech
- Kontaktovat uživatele: