Moderátor: Moderátoři
To mi chceš říct, že když vyberou z asi 10 000 - 20 000 osob cca 400,-Kč, tak jím se to nevyplatí?Hurikán píše:Tak minimálně u té spodní fotky je to snad úplně jasné - Tůčko již v našich službách nelétá.A pokud jde o tu horní fotku, tak díky ekonomicko-politickému systému a finančnímu úpadku akce CIAF, zde kompletní akrobatickou skupinu Стрижи již také asi nikdy neuvidíme.
A to je velká chyba! Člověk má mít aspoň trochu přehled. Já se třeba o vlaky taky moc nezajímám, ale občas si něco kolem toho přečtu, nebo se zeptám. Aspoň zhruba jsem potom v obraze.Laďuša píše:o leteckou scénu se nijak nezajímam
Což nevím, zda-li je dobré. Někdy je lepší nevědětHurikán píše:Já se třeba o vlaky taky moc nezajímám, ale občas si něco kolem toho přečtu, nebo se zeptám. Aspoň zhruba jsem potom v obraze.
Tak to si někdo s tím videem hezky vyhrál !zelvotron píše:http://www.youtube.com/watch?v=fO3590_r6DQ
Tak, je to měsíc, díra do silnice tu je pořád stejná a nic se tam nedějeKoncem ledna jsem píše:Včera jsem tak zase přijel do Plzně, dojdu k domu a vedle je díra do silnice a u toho cedulka: Únik plynu od 24.1.