Hovadiny VI
Moderátor: Moderátoři
To mi chceš říct, že když vyberou z asi 10 000 - 20 000 osob cca 400,-Kč, tak jím se to nevyplatí?Hurikán píše:Tak minimálně u té spodní fotky je to snad úplně jasné - Tůčko již v našich službách nelétá. A pokud jde o tu horní fotku, tak díky ekonomicko-politickému systému a finančnímu úpadku akce CIAF, zde kompletní akrobatickou skupinu Стрижи již také asi nikdy neuvidíme.
Přitom tůhle akci jsem měl ( mám ) rád. Škoda, že Štátl je 225km daleko
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jo tovíš, jestli túčka u nás lítají a nebo ne fakt netušim, neb o leteckou scénu se nijak nezajímam
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Štěpáne, on CIAF stále funguje. A dokonce jej máš nyní blíž, neboť počínaje rokem 2009 se přestěhoval zpět do Hradce Králové. Brno nebylo nadále povoleno z důvodu nedovoleného souběhu s běžným provozem.
Kolik vyberou atp. nevím a je mě to jedno. Jde ale o to, že při zvaní špičkových akrobatických skupin a jiné techniky pořadatelé musí připravit náležité podmínky a zaplatit určité věci, což je dosti nákladné. U účastníků ze zemí mimo EU a vybrané státy se ke všemu přidává ještě i značná byrokracie, takže díky souběhu všech těchto věcí (a i některých dalších, o kterých ani nevím) se s účastí třeba ruských posádek musíme rozloučit. Já měl tuto akci taky velmi rád a pravidelně jsem na ni jezdil, už když byla v Hradci (začínala tam). Jenže po roce 2006 nastal pozvolný úpadek jak do množství, tak i co do kvality a pestrosti přehlídky, takže jsem na CIAF přestal chodit, neb za danou cenu vstupenky už mě nenabízel nic zajímavého, co jsem ještě neviděl. Prostě to z mého pohledu sklouzlo do hodně provinční úrovně. Tolik můj pohled navěc.
Kolik vyberou atp. nevím a je mě to jedno. Jde ale o to, že při zvaní špičkových akrobatických skupin a jiné techniky pořadatelé musí připravit náležité podmínky a zaplatit určité věci, což je dosti nákladné. U účastníků ze zemí mimo EU a vybrané státy se ke všemu přidává ještě i značná byrokracie, takže díky souběhu všech těchto věcí (a i některých dalších, o kterých ani nevím) se s účastí třeba ruských posádek musíme rozloučit. Já měl tuto akci taky velmi rád a pravidelně jsem na ni jezdil, už když byla v Hradci (začínala tam). Jenže po roce 2006 nastal pozvolný úpadek jak do množství, tak i co do kvality a pestrosti přehlídky, takže jsem na CIAF přestal chodit, neb za danou cenu vstupenky už mě nenabízel nic zajímavého, co jsem ještě neviděl. Prostě to z mého pohledu sklouzlo do hodně provinční úrovně. Tolik můj pohled navěc.
A to je velká chyba! Člověk má mít aspoň trochu přehled. Já se třeba o vlaky taky moc nezajímám, ale občas si něco kolem toho přečtu, nebo se zeptám. Aspoň zhruba jsem potom v obraze.Laďuša píše:o leteckou scénu se nijak nezajímam
- Michal Pokorný
Což nevím, zda-li je dobré. Někdy je lepší nevědětHurikán píše:Já se třeba o vlaky taky moc nezajímám, ale občas si něco kolem toho přečtu, nebo se zeptám. Aspoň zhruba jsem potom v obraze.
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
Tak to si někdo s tím videem hezky vyhrál !zelvotron píše:http://www.youtube.com/watch?v=fO3590_r6DQ
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
- MartasBrno
Tak u tohoto jsem se docela slušně pobavil. Ta smrt vč. indikace je krutá.
Ale tohle je fakt huuuustýýýýýýýý. Super parodie nejtypičtějších uživatelů. Jsem z toho smíchy nemohl. Jeedéééééééééééééééééééém!!!!!!
Ale tohle je fakt huuuustýýýýýýýý. Super parodie nejtypičtějších uživatelů. Jsem z toho smíchy nemohl. Jeedéééééééééééééééééééém!!!!!!
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak, je to měsíc, díra do silnice tu je pořád stejná a nic se tam nedějeKoncem ledna jsem píše:Včera jsem tak zase přijel do Plzně, dojdu k domu a vedle je díra do silnice a u toho cedulka: Únik plynu od 24.1.
Akorát ve vedlejší ulici vyrostla teď další díra, ale to potrubí má modrý prvky, takže to je asi voda. Ostatně tam už kopali i dřív a bylo to kvůli vodě.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby radši vyřešili tu plynovou trubku a zasypali to. I když zase se kolikrát líp přechází
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás