Taky plánuju, že navštívím Šlapanice. Dáváš to na garančku s kolama kde jsou čidla tlaku nebo bez, se svítící kontrolkou?
Moderátor: Moderátoři
Tú moju to zatiaľ prešlo3enit píše:Nyní s jistotou můžu říct, že to není pneumatikami ani disky. Po výměně za 14" plechy se zimními pneu se to projevilo, ale jen jednou, od té doby (zatím) nic. Mám najeto 2600km, za chvíli mne tedy čeká první garanční prohlídka, tam na tento problém samozřejmě poukážu.
Škoda jen, že nejde jednoduše předvést v praxi
Ahoj Luďku,a ty si zatiaľ ako spokojný?Motor ako šlape?Spotreba?Luděk Musil píše:Teď nevím ... bral jsi tu káru přede mnou nebo až po mě? Já ji bral 7. 12. A dnes mám 3.100 km ujetejch. Zítra jdu na garančku ke Staňkovi do Šlapek. Ty už víš, kam půjdeš? L.3enit píše:... 2600km, za chvíli mne tedy čeká první garanční prohlídka, ...
Koupil jsem zimní galusky, namontoval to na 14-ky kola, čidla tlaku jsem neřešil ... takže jezdím se svítící kontrolkou, která nemá na celkovou funkci vliv3enit píše:... s kolama kde jsou čidla tlaku nebo bez, se svítící kontrolkou?
Ano, zatím jsem spokojen, žádné pazvuky se neozývají, motor šlape jako hodinky, když mu hodím ovsa tak běží ochotně. Spotřeba je podle palubáku na 6,4 . Což odpovídá i reálné spotřebě, kterou si vedu v notýsku.stano112 píše:... a ty si zatiaľ ako spokojný?Motor ako šlape?Spotreba?
Až začnu uvažovat nad tím zázrakem (MMC či ako sa to volá) - dám Ti vědět. Kupíš mi to, inštaluješ mi to a naučíš ma s tým zarábatstano112 píše:... .Čiže už žiadny notýsek Luďku... .
Kdyby to umělo vydělávat, tak to chci taky.Luděk Musil píše:...Až začnu uvažovat nad tím zázrakem (MMC či ako sa to volá) - dám Ti vědět. Kupíš mi to, inštaluješ mi to a naučíš ma s tým zarábat![]()
. L.
MMC-multimediálna systémaLuděk Musil píše:Až začnu uvažovat nad tím zázrakem (MMC či ako sa to volá) - dám Ti vědět. Kupíš mi to, inštaluješ mi to a naučíš ma s tým zarábatstano112 píše:... .Čiže už žiadny notýsek Luďku... .
![]()
. L.
Presne tak,ventily sú na 16V menšie a tým pádom aj ľahšie.Ono stlačiť ich nie až taký problém,mal som spravený prípravok,len tie zámky tam dostať...Tam je tak málo miesta,všetko je to utopené kvôli hydroštelom...keby že sa mi ešte raz urve remeň,tak to radšej podpálimCory píše:Pruzina tam je jedna,ale kvoli tomu lebo ventil je lahsi. A stlacit pruzinu, hoci aj tu najslabsiu,da vzdy zabrat.