Původní záměr byl nabarvit klínky kolem oken na černo, protože byly už hodně zašlé a kazilo to estetický dojem z auta.

Tak jsem si řekl, že zamaluji i ťupky od kamínků a dveří jiných aut, červenou s velmi podobným odstínem mám na modely také. Povedlo se.
Pak mi nesvítila jedna mlhovka. Chtějíc zjistit příčinu, rozdělal jsem ji, potom sundal a nakonec vyměnil za úplně jiné, nové, hranaté a halogenové.

Když už jsem vytáhl mlhová světla od Mirka (Atexe), tak mi v rukou ulpěly též šnekovité klaksony z jeho bývalé 06. Domnívám se, že dva jsou málo, čtyři akorát

Další dárkový balíček byl též od Mirka, a to zadní svítilny, též z jeho 06 zvané Žentour. To už byla větší pakárna, přece jen je tam nutné trochu přehrabat elektriku. Chvílemi mi to připomínalo cirkus

Jak jsem byl do práce zažraný, tak jsem ani nešel na oběd a pouze upíjel šťávu Julince, která byla venku. Od práce mě vyhnali krvežíznivý komáři, hlad a únava až před osmou hodinou večerní. Jelikož jsem se nenamazal žádným krémem, tak mám solidně spálená ramena, dnes to u nás přeci jen docela peklo a to bylo peklo.

Pokračování práce zítra, nějaká fotodokumentace již dnes.