Původní záměr byl nabarvit klínky kolem oken na černo, protože byly už hodně zašlé a kazilo to estetický dojem z auta.
![Neutral :-|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Tak jsem si řekl, že zamaluji i ťupky od kamínků a dveří jiných aut, červenou s velmi podobným odstínem mám na modely také. Povedlo se.
Pak mi nesvítila jedna mlhovka. Chtějíc zjistit příčinu, rozdělal jsem ji, potom sundal a nakonec vyměnil za úplně jiné, nové, hranaté a halogenové.
![glasses2 :glasses2:](./images/smilies/glasses2.gif)
Když už jsem vytáhl mlhová světla od Mirka (Atexe), tak mi v rukou ulpěly též šnekovité klaksony z jeho bývalé 06. Domnívám se, že dva jsou málo, čtyři akorát
![laughing6 :laughing6:](./images/smilies/laughing7.gif)
Další dárkový balíček byl též od Mirka, a to zadní svítilny, též z jeho 06 zvané Žentour. To už byla větší pakárna, přece jen je tam nutné trochu přehrabat elektriku. Chvílemi mi to připomínalo cirkus
![clown :clown:](./images/smilies/icon_clown.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![bandhead :banghead:](./images/smilies/BangHead.gif)
Jak jsem byl do práce zažraný, tak jsem ani nešel na oběd a pouze upíjel šťávu Julince, která byla venku. Od práce mě vyhnali krvežíznivý komáři, hlad a únava až před osmou hodinou večerní. Jelikož jsem se nenamazal žádným krémem, tak mám solidně spálená ramena, dnes to u nás přeci jen docela peklo a to bylo peklo.
![angry4 :angry4:](./images/smilies/angry4.gif)
Pokračování práce zítra, nějaká fotodokumentace již dnes.