Nie. Stejne by mi dali nieco obdobne. To radsej investujem a kupim nieco co ma buducnost(idealne spolu s kotucmi na zadok). Reklamacie si radsej schovam, ak pride nieco horsieplavec píše:Budeš je reklamovat?

Moderátor: Moderátoři
Nie. Stejne by mi dali nieco obdobne. To radsej investujem a kupim nieco co ma buducnost(idealne spolu s kotucmi na zadok). Reklamacie si radsej schovam, ak pride nieco horsieplavec píše:Budeš je reklamovat?
Uvažuješ brodit i s Priorou?Majo píše:Nie. Stejne by mi dali nieco obdobne. To radsej investujem a kupim nieco co ma buducnost(idealne spolu s kotucmi na zadok). Reklamacie si radsej schovam, ak pride nieco horsieplavec píše:Budeš je reklamovat?
Ahoj, Tomáš, a ak ideš skoro krokom a prudko zabrzdíš a zastaneš, tak auto sa akoby naklonilo do kríža, t.j. že jedna predná strana viac a druhá menej?FOMA píše:minulý týden mě vyhodili z STK a to že nebrzdilo PZ kolo, o.k váleček PZ kola se nepohyboval a tekl-tak jsem vyměnil na obou stranách válečky obložení,pružinky a dokonce i rozpěry..
..při odvzdušnování mi po povolení odvzd. pz válečku popadl pedál pouze o 1cm a kapaliny vytlačilo málo a-opakovaně až po pořádném sešlápnutí váleček vytlačil kapalinu v běžném množství .Na LZ válečku tenhle problém nebyl-po povolení odvzd.šroubu pedál padl k podlaze podběžným tlakem nohy.
Po zkušební jízdě auto táhne mírně vlevo ,prostě asi tak jako když nebrzdí PZ kolo..
..tuším komplikace :hl.brzdový válec anebo zátěžový regulátur popř.obojí?![]()
předem dík za b¨názory rady apd.