o tom, žeby som použil nejaké plasty neviem ...MartasBrno píše: plastovými díly
krabica to bola a stále bude ...MartasBrno píše:plastovou lako - černo - bílou krabici.
Dik, presne o to mi išlo, prispôsobiť auto k obrazu svojmu.MartasBrno píše: Každopádně co se mi líbí, že jsi zatím použil takovou kombinaci doplňků, která auto moc nepřeplácá, nevypadá to nijak příliš moc rozházeně, prostě jsi tomu autu změnil styl.
Je to koženka, i tá najhoršia špina pôjde s toho vždy lepšie dolu ako z textilu ...MartasBrno píše:Trochu přemýšlím jak budou vypadat ty světlé části interiéru za měsíc a nebo za rok, ale tak co... budiž jim věnována trocha péče.
V pohode, berem tvoj názor. A taktiež sa mi páčia staré auta, tak ako boli urobené, čiže veterány. Ale tento kúsok nemal na to ani len najmenšie predpoklady a tak som si ho pretvoril k obrazu svojmu. Navyše takto som sa mal s čím vyhrať a výsledok sa mne osobne vcelku páči a som spokojný ...MartasBrno píše:Detail: Jak píšu o té změně stylu - nejvíc povedená a nejmíň konfliktní je vidět na té fotce zádě vozu. Kdyby člověk nevěděl že ty auta byly plný chromu, tak by mu to ani nepřišlo.
ber s rezervou, jsem zatížený na 60. -70. léta.
To robia tie kola ...Little Red Riding Hood píše: super.. koukam že jsi ji dal i malinko niž??..
to ALL: diky za kritiku či pochvalu či akýkoľvek iný výjav názoru. Hawk, dohovoril som ...
slama