Podzimní sraz Jedovnice 2008 2-5.10.2008 - volný pokec
Moderátor: Moderátoři
-
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
abych neucpával oficiálnost v http://forum.ladaklub.com/posting.php?m ... e&p=183094
No a myslim, že dvanáctnící začnou už ve čtvrtek, no...

Na test počkejte na mě (i když večer už bych měl bejt jako na koni), letos se cítimPatrac píše: ....
Pátek večer - v hospodě první soutěž ( test)
.....
Sobota podvečer - volný program, posezení v hospodě, setkání přátel chatky č 12 atp
...

No a myslim, že dvanáctnící začnou už ve čtvrtek, no...

Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

Vážení kolegové Brňáci , nebylo by „od věci“ zjistit ,na kterých kanálech CB pásma a ve kterou hodinu probíhají „potlachy“ Cbčkářů v Brně a okolí . Zkusil bych rozjet v době srazu „expedici Lada Jedovnice“ . Myslím , že Jedovnice je dost vysoko i na dálková spojení ( pro SK,H,OE) a vezmu ssebou velkou „portable“antenu Možná by to byla i dobrá propagace pro LadaKlub. Nejlepší by bylo získat pro dobu konání srazu někoho pro spolupráci (třeba nějakého „ukecaného“ důchodce jako jsem já) jako protistanici .
Já se z domova bohužel na tuto stranu dovolám nejdále do Svratouchu . Co Vy na to ?
Já se z domova bohužel na tuto stranu dovolám nejdále do Svratouchu . Co Vy na to ?
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
ha ha ha good idea začínám litovat toho že nemám CB v autí 
PS: kdo bude chtít do jeskyně tak něco na převlečení co se dá ušpinit není od věci něco na hlavu a nemyslím tím zrovna čepice, Baterka 1-2ks Podmínkou!!!
Pro zatím je to naplánováno tak že se půjdou dva okruhy v Býčí skále. jeden stejný asi jako v loni tzn dá se i s dětma
a druhej outdorovej ten rozhodně pro děti nedoporučuji tam je PODMÍNKOU!!! oblečení které se dá umazat popřípadě roztrhnout, Helma, čelová svítilna ( do ruky je naprosto nevhodná) pevná obuv, Holínky s dobrým vzorkem, kanady, a pracovní rukavice nejlépe pogumované.
Počítá se opět s malou brigádou v sekci Bruna ( kyblování hlíny) a následně outdorová prohlídka nepřístupných částí. Možná bude i brodění pokud bude zájem.

PS: kdo bude chtít do jeskyně tak něco na převlečení co se dá ušpinit není od věci něco na hlavu a nemyslím tím zrovna čepice, Baterka 1-2ks Podmínkou!!!
Pro zatím je to naplánováno tak že se půjdou dva okruhy v Býčí skále. jeden stejný asi jako v loni tzn dá se i s dětma
a druhej outdorovej ten rozhodně pro děti nedoporučuji tam je PODMÍNKOU!!! oblečení které se dá umazat popřípadě roztrhnout, Helma, čelová svítilna ( do ruky je naprosto nevhodná) pevná obuv, Holínky s dobrým vzorkem, kanady, a pracovní rukavice nejlépe pogumované.
Počítá se opět s malou brigádou v sekci Bruna ( kyblování hlíny) a následně outdorová prohlídka nepřístupných částí. Možná bude i brodění pokud bude zájem.

Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Taky jsem se chtěl zeptat jaký kanál bude LadaSrazový?Předběhl jsi mě.Nikdo se k tomu nemá, tak navrhuji 35, nebo 8. Ale neznám tamní prostředí, abych mohl říct, že nás nikdo na tom kanále nepředběhne.Jako janě že nepůjdem na kanály jako 1.9,10,19Petr HC píše:Vážení kolegové Brňáci , nebylo by „od věci“ zjistit ,na kterých kanálech CB pásma a ve kterou hodinu probíhají „potlachy“ Cbčkářů v Brně a okolí . Zkusil bych rozjet v době srazu „expedici Lada Jedovnice“ . Myslím , že Jedovnice je dost vysoko i na dálková spojení ( pro SK,H,OE) a vezmu ssebou velkou „portable“antenu Možná by to byla i dobrá propagace pro LadaKlub. Nejlepší by bylo získat pro dobu konání srazu někoho pro spolupráci (třeba nějakého „ukecaného“ důchodce jako jsem já) jako protistanici .

jinak co vím tak z nový řady má cb:Radůz, Čahoun(ten nevím jestli jede na sraz), já, pak tam byla loni kalina s cb- myslím že paves.A krabice nemám přehled.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch

Pro Plavce i ostatní na fóru ,
ten svolávací kanál (pokud se toho ujme někdo ,kdo přijede dříve) bych doporučoval spíše 8 (menší rušení od WiFi). Tou protistanicí jsem myslel nějakého Cbčkáře ze stabilní stanice z Brna nebo okolí (známého někoho z BrnoLadistů ) .
Někteří LadaKolegové si na srazu budou chtít vyzkoušet výkon a citlivost svých CB a to se nejlépe porovná (kromě měření PSWmetrem a umělou zátěží) se stejnou antenou ( portable – lambda 1/2 vertikal s držákem cca 7 m ) a proti stejné , dosti vzdálené a zkušeným operátorem obsluhované protistanici .
P.S. a škoda ,že nám s Markem nešlo "napytlovat" nádherné počasí ze srazu VW,Ford,Seat "autobusů" v Hořicích a dovézt do Jedovnice ..
ten svolávací kanál (pokud se toho ujme někdo ,kdo přijede dříve) bych doporučoval spíše 8 (menší rušení od WiFi). Tou protistanicí jsem myslel nějakého Cbčkáře ze stabilní stanice z Brna nebo okolí (známého někoho z BrnoLadistů ) .
Někteří LadaKolegové si na srazu budou chtít vyzkoušet výkon a citlivost svých CB a to se nejlépe porovná (kromě měření PSWmetrem a umělou zátěží) se stejnou antenou ( portable – lambda 1/2 vertikal s držákem cca 7 m ) a proti stejné , dosti vzdálené a zkušeným operátorem obsluhované protistanici .
P.S. a škoda ,že nám s Markem nešlo "napytlovat" nádherné počasí ze srazu VW,Ford,Seat "autobusů" v Hořicích a dovézt do Jedovnice ..
Když už jsme u těch CB. Poměrně dlouho se na pásmu aktivně nepohybuju. Jistě ale vím, že na 6. kanálu bývá často někdo z okruhu "starých zasloužilých cimbálistů".
Potom ještě bývala druhá skupina někde kolem asi 22-25 kanálu. Na 24 a 34 myslím valí pakety, pokud se to nezměnilo.
Na tom 6. kanále bývá vždy v sobotu dopoledne vysílání počasí, informací a radioburzy. Moderuje to Michal2, nebo někdo z okruhu jeho známých.
Na minulých ladasrazech býval požíván tuším kanál 15.

Na tom 6. kanále bývá vždy v sobotu dopoledne vysílání počasí, informací a radioburzy. Moderuje to Michal2, nebo někdo z okruhu jeho známých.
Na minulých ladasrazech býval požíván tuším kanál 15.