Podzimní sraz Jedovnice 2008 2-5.10.2008 - volný pokec
Moderátor: Moderátoři
-
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
abych neucpával oficiálnost v http://forum.ladaklub.com/posting.php?m ... e&p=183094
No a myslim, že dvanáctnící začnou už ve čtvrtek, no...
Na test počkejte na mě (i když večer už bych měl bejt jako na koni), letos se cítimPatrac píše: ....
Pátek večer - v hospodě první soutěž ( test)
.....
Sobota podvečer - volný program, posezení v hospodě, setkání přátel chatky č 12 atp
...
No a myslim, že dvanáctnící začnou už ve čtvrtek, no...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Vážení kolegové Brňáci , nebylo by „od věci“ zjistit ,na kterých kanálech CB pásma a ve kterou hodinu probíhají „potlachy“ Cbčkářů v Brně a okolí . Zkusil bych rozjet v době srazu „expedici Lada Jedovnice“ . Myslím , že Jedovnice je dost vysoko i na dálková spojení ( pro SK,H,OE) a vezmu ssebou velkou „portable“antenu Možná by to byla i dobrá propagace pro LadaKlub. Nejlepší by bylo získat pro dobu konání srazu někoho pro spolupráci (třeba nějakého „ukecaného“ důchodce jako jsem já) jako protistanici .
Já se z domova bohužel na tuto stranu dovolám nejdále do Svratouchu . Co Vy na to ?
Já se z domova bohužel na tuto stranu dovolám nejdále do Svratouchu . Co Vy na to ?
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
ha ha ha good idea začínám litovat toho že nemám CB v autí
PS: kdo bude chtít do jeskyně tak něco na převlečení co se dá ušpinit není od věci něco na hlavu a nemyslím tím zrovna čepice, Baterka 1-2ks Podmínkou!!!
Pro zatím je to naplánováno tak že se půjdou dva okruhy v Býčí skále. jeden stejný asi jako v loni tzn dá se i s dětma
a druhej outdorovej ten rozhodně pro děti nedoporučuji tam je PODMÍNKOU!!! oblečení které se dá umazat popřípadě roztrhnout, Helma, čelová svítilna ( do ruky je naprosto nevhodná) pevná obuv, Holínky s dobrým vzorkem, kanady, a pracovní rukavice nejlépe pogumované.
Počítá se opět s malou brigádou v sekci Bruna ( kyblování hlíny) a následně outdorová prohlídka nepřístupných částí. Možná bude i brodění pokud bude zájem.
PS: kdo bude chtít do jeskyně tak něco na převlečení co se dá ušpinit není od věci něco na hlavu a nemyslím tím zrovna čepice, Baterka 1-2ks Podmínkou!!!
Pro zatím je to naplánováno tak že se půjdou dva okruhy v Býčí skále. jeden stejný asi jako v loni tzn dá se i s dětma
a druhej outdorovej ten rozhodně pro děti nedoporučuji tam je PODMÍNKOU!!! oblečení které se dá umazat popřípadě roztrhnout, Helma, čelová svítilna ( do ruky je naprosto nevhodná) pevná obuv, Holínky s dobrým vzorkem, kanady, a pracovní rukavice nejlépe pogumované.
Počítá se opět s malou brigádou v sekci Bruna ( kyblování hlíny) a následně outdorová prohlídka nepřístupných částí. Možná bude i brodění pokud bude zájem.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Taky jsem se chtěl zeptat jaký kanál bude LadaSrazový?Předběhl jsi mě.Nikdo se k tomu nemá, tak navrhuji 35, nebo 8. Ale neznám tamní prostředí, abych mohl říct, že nás nikdo na tom kanále nepředběhne.Jako janě že nepůjdem na kanály jako 1.9,10,19 Ukecaný sice moc nejsem, ale tu protistanici můžu zkusit.Stjeně jde jen o začátek to povídání trochu rozjet, pak se to už mezi CBčkaři rozkřikne a nebudeme stíhat vyřizovat volající . Jak velká je ta portable anténa?Petr HC píše:Vážení kolegové Brňáci , nebylo by „od věci“ zjistit ,na kterých kanálech CB pásma a ve kterou hodinu probíhají „potlachy“ Cbčkářů v Brně a okolí . Zkusil bych rozjet v době srazu „expedici Lada Jedovnice“ . Myslím , že Jedovnice je dost vysoko i na dálková spojení ( pro SK,H,OE) a vezmu ssebou velkou „portable“antenu Možná by to byla i dobrá propagace pro LadaKlub. Nejlepší by bylo získat pro dobu konání srazu někoho pro spolupráci (třeba nějakého „ukecaného“ důchodce jako jsem já) jako protistanici .
jinak co vím tak z nový řady má cb:Radůz, Čahoun(ten nevím jestli jede na sraz), já, pak tam byla loni kalina s cb- myslím že paves.A krabice nemám přehled.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
Pro Plavce i ostatní na fóru ,
ten svolávací kanál (pokud se toho ujme někdo ,kdo přijede dříve) bych doporučoval spíše 8 (menší rušení od WiFi). Tou protistanicí jsem myslel nějakého Cbčkáře ze stabilní stanice z Brna nebo okolí (známého někoho z BrnoLadistů ) .
Někteří LadaKolegové si na srazu budou chtít vyzkoušet výkon a citlivost svých CB a to se nejlépe porovná (kromě měření PSWmetrem a umělou zátěží) se stejnou antenou ( portable – lambda 1/2 vertikal s držákem cca 7 m ) a proti stejné , dosti vzdálené a zkušeným operátorem obsluhované protistanici .
P.S. a škoda ,že nám s Markem nešlo "napytlovat" nádherné počasí ze srazu VW,Ford,Seat "autobusů" v Hořicích a dovézt do Jedovnice ..
ten svolávací kanál (pokud se toho ujme někdo ,kdo přijede dříve) bych doporučoval spíše 8 (menší rušení od WiFi). Tou protistanicí jsem myslel nějakého Cbčkáře ze stabilní stanice z Brna nebo okolí (známého někoho z BrnoLadistů ) .
Někteří LadaKolegové si na srazu budou chtít vyzkoušet výkon a citlivost svých CB a to se nejlépe porovná (kromě měření PSWmetrem a umělou zátěží) se stejnou antenou ( portable – lambda 1/2 vertikal s držákem cca 7 m ) a proti stejné , dosti vzdálené a zkušeným operátorem obsluhované protistanici .
P.S. a škoda ,že nám s Markem nešlo "napytlovat" nádherné počasí ze srazu VW,Ford,Seat "autobusů" v Hořicích a dovézt do Jedovnice ..
Když už jsme u těch CB. Poměrně dlouho se na pásmu aktivně nepohybuju. Jistě ale vím, že na 6. kanálu bývá často někdo z okruhu "starých zasloužilých cimbálistů". Potom ještě bývala druhá skupina někde kolem asi 22-25 kanálu. Na 24 a 34 myslím valí pakety, pokud se to nezměnilo.
Na tom 6. kanále bývá vždy v sobotu dopoledne vysílání počasí, informací a radioburzy. Moderuje to Michal2, nebo někdo z okruhu jeho známých.
Na minulých ladasrazech býval požíván tuším kanál 15.
Na tom 6. kanále bývá vždy v sobotu dopoledne vysílání počasí, informací a radioburzy. Moderuje to Michal2, nebo někdo z okruhu jeho známých.
Na minulých ladasrazech býval požíván tuším kanál 15.