2103 - Jahůdka - lahůdka
Moderátor: Moderátoři
Tak tohle mi nebudete věřit:
Vedle domu mám autoservis, a dnes tam přijela dvojnice Jahody - 2103 stejné barvy, chvíli jsem kecal s technikem, má najeto 70tis, je to dědictví, zítra se mi zeptá, jestli není na prodej, ale i když asi ne. Ale úplně stejné auto, vše A1, ani flíček
Vedle domu mám autoservis, a dnes tam přijela dvojnice Jahody - 2103 stejné barvy, chvíli jsem kecal s technikem, má najeto 70tis, je to dědictví, zítra se mi zeptá, jestli není na prodej, ale i když asi ne. Ale úplně stejné auto, vše A1, ani flíček
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
- Křečík Barbuška
Tak jsem byl s Martinem na výletu ve Slupi u Znojma. Viz zde. Přidám jednu fotečku. Další budou až budu mít vyvolaný film.Víťa píše: Něco nového, Hurikáne? Veškeré foto mám uloženo?Čekám na další tvůj výlet
edit: nějak se mě to smázlo, tak to dávám ještě jednou.
Jelikož bylo dnes po dlouhé době krásné počasí, které přímo vybízelo k vyjížďce s Jahodou, neodolal jsem a vytáhl ji ven na jeden z posledních výletů v tomto roce. Přibral jsem na palubu Honzu 21061, který strávil víkend u mně a vyrazili kousek za Brno. Naším hlavním cílem byla Mohyla míru u vesnice Prace.
Po příjezdu se mi podařilo domluvit povolení od správy památníku a tak mi bylo dovoleno najet s autem bezprostředně k Mohyle, kde proběhlo fotografování. Bylo opravdu nádherně a vůbec se nám nechtělo z oázy klidu v přírodě vracet zpět do města. Čas ale neúprosně běžel, takže jsme se asi po dvou hodinách vydali na zpáteční cestu.
Přikládám pár obrázků na ukázku.
Po příjezdu se mi podařilo domluvit povolení od správy památníku a tak mi bylo dovoleno najet s autem bezprostředně k Mohyle, kde proběhlo fotografování. Bylo opravdu nádherně a vůbec se nám nechtělo z oázy klidu v přírodě vracet zpět do města. Čas ale neúprosně běžel, takže jsme se asi po dvou hodinách vydali na zpáteční cestu.
Přikládám pár obrázků na ukázku.
Naposledy upravil(a) Hurikán dne ned zář 28, 2008 20:15, celkem upraveno 1 x.
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Alberte parádní fotky
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
Málem mi vypadly oči z důlků konečne pořádné fotky
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No paráda... To by Napoleon čubrněl
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Paráda! Je vidět, že Hurikánova pečlivost při hledání správného úhlu záběru se vyplatila, ani jsem netušil, že ty fotky budou tak pěkné!
Já na tomto místě děkuji Hurikánovi za pohodový výlet, za zažití pocitu, který jsem ještě před rokem pravidelně zažíval také, a sice, že naši leštěnku obdivovala a fotila i posádka luxusního Mercedesu, který přijel vedle nás k pumpě se slovy "ten sjel z pásu ne?"!
Potom jsem si vyslechl přednášku o tom, co vlastně obnáší udržovat takové auto v takovém stavu a vím, že v současné době ani polovinu z těchto věcí- nevynechatelných rituálů, nemůžu svým potenciálním autům obětovat.
Mimochodem, rozhovor u památníku probíhal naprosto bez problémů, byl stručný, diplomatický a účinný.
Další popis víkendu v Brně bude v brněnské schůzové sekci, až zpracuji fotky.
Já na tomto místě děkuji Hurikánovi za pohodový výlet, za zažití pocitu, který jsem ještě před rokem pravidelně zažíval také, a sice, že naši leštěnku obdivovala a fotila i posádka luxusního Mercedesu, který přijel vedle nás k pumpě se slovy "ten sjel z pásu ne?"!
Potom jsem si vyslechl přednášku o tom, co vlastně obnáší udržovat takové auto v takovém stavu a vím, že v současné době ani polovinu z těchto věcí- nevynechatelných rituálů, nemůžu svým potenciálním autům obětovat.
Mimochodem, rozhovor u památníku probíhal naprosto bez problémů, byl stručný, diplomatický a účinný.
Další popis víkendu v Brně bude v brněnské schůzové sekci, až zpracuji fotky.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno