?
(Edit: Sorry za velikost

Moderátor: Moderátoři
nojo ale doker tu snad ani není ve hřeveliz píše:Dacia dělá 8-miventilovou 1,6 MPi v modelech Lodgy a Dokker. Ani to nemusím hledat, maximální výkon 60,5 kW z 1,6 hovoří za vše. Rovněž raritní je v dnešní době hydraulický posilovač řízení. Prostě ta Dacia je kus poctivého auta za malé peníze a zákazníci na tyto atributy slyší. V loňském roce Dacii celoevropsky nejvíce rostly prodeje a v ČR se Dacia probojovala do TOP10 (9. místo).
8-miventilové motory Fiat 1,2 a 1,4 jsou dobré, bohužel ne vždy to platí o zbytku auta.
mceza píše:Pokud bychom se řídili "každému podle jeho potřeb", tak by tu většina z nás jezdila Š105A to i včetně mě. Ale jsem v situaci, že mi bude moje stávající auto prodáno a já si musím vybrat nové. Nezáviděníhodná situace, co?
Chápu, že to může přijít někomu úsměvné. Tento topic je už zbytečný. Chtěl jsem si rozšířit možnosti nákupu o nové poznatky, ale akorát jsem se utvrdil v tom, že můj původní výběr byl opravdu (pro mě osobně) nejlepší
PS: Teď jsme v baráku měnili okna a Mazda musí stát venku, protože v garáži je nastěhován nábytek a věci. Napadlo trochu sněhu a táta v dojmu, že to auto totálně zrezně úplně vyvádí a je celý nervózní, aby už byla v garáži... To je tak, když něměl 20 let vlastní auto... Nevím, co by dělal v případě vlastnictví žigulíkaZa tejden se na něm objeví víc koroze než na té Mazdě doposud (vzhledem k najetým 39 tis. a garážování je jak nová...)