Kazdopadne ak sa to presunie na tu Pribram, ako to momentlane teraz vyzera, tak Stevo pride, ale to je zase prilis premenlive. Dufajme ze ta Bechyna vyjde inak z toho bude medzinarodny zmatok

Moderátor: Moderátoři
Tomu říkám zápal pro organizaci.Kamil Teplárek píše:Takže pánové.
1- 30 ks kuželů mám zajištěno
2- červenobílá páska je zajištěna
3- stojánky na tu pásku vyrobím ( není problém ) nutno říci kolik?
4- co se týká WC jsem v kontaktu s TOI TOI ( není ještě zamluveno )
5- co se týká elektřiny ( prodlužek,halogeny atd.)nutno mi sdělit
6- kdyby ještě něco,tak sdělte
![]()
![]()
![]()
![]()
Takze cas se krati, je treba se dohodnout, ktere vlajky budeme chtit mit na karte.Majo píše:Karta je skvely napad. Par veci bude treba pozistovat, teda hlavne odkial sa sem zahranicni chystaju aby sa niekto kto pride necitil ukrivdeny ked tam nebude jeho vlajka. Radsej viac ako menej
Kamile, vrele diky, udelal jsi mi velkou radost. Vsechno jsem si poznamenal. V brzke dobe sem hodim seznam, kdo co a v pripade nejakych dalsich navrhu, na koho se obratit.Kamil Teplárek píše:Takže pánové.
1- 30 ks kuželů mám zajištěno
2- červenobílá páska je zajištěna
3- stojánky na tu pásku vyrobím ( není problém ) nutno říci kolik?
4- co se týká WC jsem v kontaktu s TOI TOI ( není ještě zamluveno )
5- co se týká elektřiny ( prodlužek,halogeny atd.)nutno mi sdělit
6- kdyby ještě něco,tak sdělte
![]()
![]()
![]()
![]()
aha takze to bola poplasna sprava, on sa nechystal ale iba pisal ze to postne na ich niva forum, vid http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... &&start=45Chettak píše:A nemas na nej nejakej kontakt, nëbo tak neco? Ze bysme se s nim domluvili, a potvrdil to oficialne??
Sweda je skoda...Myso píše:aha takze to bola poplasna sprava, on sa nechystal ale iba pisal ze to postne na ich niva forum, vid http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... &&start=45Chettak píše:A nemas na nej nejakej kontakt, nëbo tak neco? Ze bysme se s nim domluvili, a potvrdil to oficialne??
jj..to mas pravdu...ale ja nemyslel, ze by to bylo nejak brutalne ohraniceny... jen sem myslel to oddelit, vis???dmatej píše:S tím ohraničováním bych neplašil - nakonec to vypadá děsně a blbě se v tom orientuje.