Mezinárodní sraz a sraz Bechyně - Organizace
Moderátor: Moderátoři
nee, svadbu nee. Preto som dal "dolezitu" do uvodzoviek. Ide totiz len o nejaku ja neviem co, ja sa v tych cirkevnych udalostiach nevyznam. Neviem ci nie 1.svate prijimanie alebo co, on ma totiz dost malo rokov
Kazdopadne ak sa to presunie na tu Pribram, ako to momentlane teraz vyzera, tak Stevo pride, ale to je zase prilis premenlive. Dufajme ze ta Bechyna vyjde inak z toho bude medzinarodny zmatok
Kazdopadne ak sa to presunie na tu Pribram, ako to momentlane teraz vyzera, tak Stevo pride, ale to je zase prilis premenlive. Dufajme ze ta Bechyna vyjde inak z toho bude medzinarodny zmatok
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
TABULE NA VYSLEDKY * SalWador mi povidal, ze kdysi na nejake Bechyni mel Ludek tu velkou tabuli, jak se na to pise tema fixama.. bylo by mozny ji vzit sebou? Pokud ji uz Ludek nema, tak je tu nekdo, kdo by ji mohl privyzt??
Tabule není problém - vezmu ji
vyborne.. diky Ludku... takze tabuli beru jako vyresenou, pisu si a zaroven oznacim jako hotovou vec..
Chettak
Tabule není problém - vezmu ji
vyborne.. diky Ludku... takze tabuli beru jako vyresenou, pisu si a zaroven oznacim jako hotovou vec..
Chettak
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže pánové.
1- 30 ks kuželů mám zajištěno
2- červenobílá páska je zajištěna
3- stojánky na tu pásku vyrobím ( není problém ) nutno říci kolik?
4- co se týká WC jsem v kontaktu s TOI TOI ( není ještě zamluveno )
5- co se týká elektřiny ( prodlužek,halogeny atd.)nutno mi sdělit
6- kdyby ještě něco,tak sdělte
LAĎA 2102(1992-2002)LAĎA 2104 (Ivan)(2002-) a taky modrá Laďa 2101 (Nataša)
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Tomu říkám zápal pro organizaci.Kamil Teplárek píše: Takže pánové.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
vlajky na karte
Takze cas se krati, je treba se dohodnout, ktere vlajky budeme chtit mit na karte.Majo píše:Karta je skvely napad. Par veci bude treba pozistovat, teda hlavne odkial sa sem zahranicni chystaju aby sa niekto kto pride necitil ukrivdeny ked tam nebude jeho vlajka. Radsej viac ako menej
Takze jiste tam bude Ceska republika, Slovensko, Madarsko, Polsko, Nemecko, Ukrajina a Estonsko
Dale z preventivnim duvodu pridame
Rakousko, Litva, Anglie, mozna Rusko
Jaky na to mate nazor? Neni neco zbytecne navic? Nebo naopak myslite ze by mohl prijet nekdo z dalsiho statu?
Naposledy upravil(a) SalWador dne stř bře 29, 2006 18:57, celkem upraveno 1 x.
SalWador
-
- Kontaktovat uživatele:
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Jeden Maďar mi teď psal maila, Němci mi tu a tam taky píšou, počítat se s nima zřejmě dá. Angličan se chce připojit u Plzně k nám, nevím, jestli to bude platit ještě den před Bechyní, ale zdá se, že asi jo - vím o jednom, zatím se k němu podle všeho nikdo nepřidal.
Vova se naposled ptal, jak trefit, ale nevim, nějak se Rusům ten "kousek" z Mosky asi nechce
Jinak se mi to docela blbě vysvětluje, že pořád nevíme jistě místo. Škoda, že na ministerstvech nikoho neznám . Čas kvapí... sere mě to, celá byrokracie.
Vova se naposled ptal, jak trefit, ale nevim, nějak se Rusům ten "kousek" z Mosky asi nechce
Jinak se mi to docela blbě vysvětluje, že pořád nevíme jistě místo. Škoda, že na ministerstvech nikoho neznám . Čas kvapí... sere mě to, celá byrokracie.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Kamile, vrele diky, udelal jsi mi velkou radost. Vsechno jsem si poznamenal. V brzke dobe sem hodim seznam, kdo co a v pripade nejakych dalsich navrhu, na koho se obratit.Kamil Teplárek píše: Takže pánové.
Kolik metru ty pasky mas?? Ja mam predstavu takovou, ze "depo" a Markova sekce by se ohranicila cela po obvodu. Takze co se tyce tech stojanku, tak na to by vice mene stacily nejaky latky zatluceny do zeme. Ale vyrobit nejaky stojanky, aby se ohranicilo letiste napric je vybornej napad. Zkusim se zeptat lidi, kteri budou mit pod palcem urcity sekce (napr: sprinty, jizda zrucnosti) jestli budou chtit svy sekce nejak ohranicit a tak.. a pak ti dam vedet a domluvime se, jo?? Kdyztak bych ti s tou vyrobou pomohl, at toho nemas tolik..souhlas??
Jinak co se tyka elektriny... tak momentalne si nikoho nevybavuju, kdo by to mel pod palcem... tudiz PROSIM ELEKTRIKARE LADASRAZU, aby se ozval a vyjadril se k tomu...
jinak ty hajzliky..to je vybornej napad. Pocet bych videl podle lidi, jen nevim, jak je tam chces dopravit
Kdyztak mi napis treba SZ a proberem vyse vypsany veci podrobnejc, jo?? Diky
Chettak
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
-
- Kontaktovat uživatele:
aha takze to bola poplasna sprava, on sa nechystal ale iba pisal ze to postne na ich niva forum, vid http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... &&start=45Chettak píše:A nemas na nej nejakej kontakt, nëbo tak neco? Ze bysme se s nim domluvili, a potvrdil to oficialne??
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Sweda je skoda...Myso píše:aha takze to bola poplasna sprava, on sa nechystal ale iba pisal ze to postne na ich niva forum, vid http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... &&start=45Chettak píše:A nemas na nej nejakej kontakt, nëbo tak neco? Ze bysme se s nim domluvili, a potvrdil to oficialne??
Jooo....a nevis nahodou neco o Polacich? Nebo kdokoliv jinej? Jestli nejaky Polaci jedou, kolik jich bude a tak??? A kudy jedou??
Chettak
jj..to mas pravdu...ale ja nemyslel, ze by to bylo nejak brutalne ohraniceny... jen sem myslel to oddelit, vis???dmatej píše:S tím ohraničováním bych neplašil - nakonec to vypadá děsně a blbě se v tom orientuje.
Chettak